hawkddf
80+
Fiyatına göre alınabilecek en iyi klavye olduğu içinBir bu klavyeyi biliyorsunuz zaten baska bildiginiz yok
Fiyatına göre alınabilecek en iyi klavye olduğu içinBir bu klavyeyi biliyorsunuz zaten baska bildiginiz yok
Sen bilirsin daha dusuk modele 2 kati para vermek istiyorsan yargilamiyoruz kimseyiDirek Amazon gibi sitelerden satın alacağım teşekkürler
Onu bizde biliyoruz 4bin bütçem var diyor hala aula oneriyorsunuz.Fiyatına göre alınabilecek en iyi klavye olduğu için
Aula gibi bir markaya o parayı verip kalitesizlikle boğuşmak istemiyorum.
Saçma sapan öneri yapacaksanız konuyu görmezden gelin.
Epomakerla alakasi yok bu aradaBilgin yok, boş boş konuşuyorsun. Klavye Epomaker ve Aula tarafından üretiliyor diyorum. Epomaker zaten custom klavye üreticilerde başı çekiyor. 5 katmanlı gasket yapıda, leobog switchle gelen bir üründe ne kalitesizliği yaşayacaksın? Zaten klavyenin içi dışı her şeyi sitesinde yazıyor. Al-alma mühim değil fakat saçma sapan bilgisizce yorum yapmanın lüzumu yok.
Kanka arkadaş bu kafa ile 500-600 ekleye ekleye Wooting alacak dfgdfgdfgBIraz daha ekle wraith den manyetik switch al 4kya değsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Epomakerla alakasi yok bu arada
Yani para b0k olsa ben de alirdim acikcasi klavyeye 4k veriyosan 60HE de alirsin yaniKanka arkadaş bu kafa ile 500-600 ekleye ekleye Wooting alacak dfgdfgdfg
BIraz daha ekle wraith den manyetik switch al 4kya değsin
Klavyenin neresinde epomaker yazisi gordun
Sitesinde yazıyor kutusunu fazla incelemedimBIraz daha ekle wraith den manyetik switch al 4kya değsin
Klavyenin neresinde epomaker yazisi gordun