Çözüldü✓ Ajazz AK820 Pro Klavye Alınır Mı?

Aula gibi bir markaya o parayı verip kalitesizlikle boğuşmak istemiyorum.
Saçma sapan öneri yapacaksanız konuyu görmezden gelin.

Bilgin yok, boş boş konuşuyorsun. Klavye Epomaker ve Aula tarafından üretiliyor diyorum. Epomaker zaten custom klavye üreticilerde başı çekiyor. 5 katmanlı gasket yapıda, leobog switchle gelen bir üründe ne kalitesizliği yaşayacaksın? Zaten klavyenin içi dışı her şeyi sitesinde yazıyor. Al-alma mühim değil fakat saçma sapan bilgisizce yorum yapmanın lüzumu yok.

Ben ak820 pro alma, f75 al diye diretmiyorum. Beni ilgilendirmiyor, yanlışı düzeltiyorum. Ne aldığın çok da umrumda değil.

BIraz daha ekle wraith den manyetik switch al 4kya değsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgin yok, boş boş konuşuyorsun. Klavye Epomaker ve Aula tarafından üretiliyor diyorum. Epomaker zaten custom klavye üreticilerde başı çekiyor. 5 katmanlı gasket yapıda, leobog switchle gelen bir üründe ne kalitesizliği yaşayacaksın? Zaten klavyenin içi dışı her şeyi sitesinde yazıyor. Al-alma mühim değil fakat saçma sapan bilgisizce yorum yapmanın lüzumu yok.
Epomakerla alakasi yok bu arada

Klavyenin neresinde epomaker yazisi gordun

Ak820 pro beyazda var aula f75 siyah olanda var aula daha iyi benim şahsi gmrüşüm olarak

Üstte de linki attım ne zırvalıyosun? Eve geçince klavyenin arkasını gösteririm Epomaker nerede yazıyormuş iyice görürsün :)

Sitesinde yazıyor kutusunu fazla incelemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,851
Üyeler