dün stoğa girmiştiTekrar girer mi stoğa ya bekliyoruz ama bi ümit kesildi bende ufaktan.
Evet ama alamadım. Turuncu bekliyorum aslında ama gelirse hangi renk olursa olsun alacağım sanırım.dün stoğa girmişti
bana da çıktı bu ama 520 jetonum olduğunu söyledi 80 jetonu nasıl toplayacagımı bılmedıgım ıcın cıktım uygulamadanspin attırdı sonra 2 katı çıktı tüm değerleri 2 ye katladı sonra 300tl oldu sana 600
Dock'a yakın tut.Benim apex de elime ulaştı sonunda skatezler gerçekten çok kötüymüş hangi skatezi önerirsiniz?
Birde hz testinde 3600 falan çıkıyor 8kda iken dock ile arasında 30cm falan var işlemcim 5600.
Testi buradan yapın.Benim apex de elime ulaştı sonunda skatezler gerçekten çok kötüymüş hangi skatezi önerirsiniz?
Birde hz testinde 3600 falan çıkıyor 8kda iken dock ile arasında 30cm falan var işlemcim 5600.
tiger ice dot Ali'den ucuzunu bul al.Benim apex de elime ulaştı sonunda skatezler gerçekten çok kötüymüş hangi skatezi önerirsiniz?
ürün tekrar satıştan kaldırıldı. sabah son apexi ben aldım. mavi.Selamlar, tekrar stok gelir mi bu urune ne diyorsunuz ?