Marginale
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,277
Fake indirim bunlar inanma.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@umutatwss @ismailx16 @freygasm
Fake indirim bunlar inanma.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu ne?
Aga sipariş verdikten sonra çark çeviriyosun, mesela bana yüzde 40 iade gelmişti, eklediğim resimdeki gibi gün gün kredi iadesi alıyosunAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu ne?
Değil agaFake indirim bunlar inanma.
spin attırdı sonra 2 katı çıktı tüm değerleri 2 ye katladı sonra 300tl oldu sana 600600 nasıl aldın anlatır mısın?
Claimcredit ile benzer mantık yani. Ama %100 değil de %100'e kadar doğru mu anladım? Yani 40 falan da çikabilir.Aga sipariş verdikten sonra çark çeviriyosun, mesela bana yüzde 40 iade gelmişti, eklediğim resimdeki gibi gün gün kredi iadesi alıyosun
Değil aga
Yani yüzde 100 de çıkabiliyor carktan, bana 40 çıkmıştıClaimcredit ile benzer mantık yani. Ama %100 değil de %100'e kadar doğru mu anladım? Yani 40 falan da çikabilir.
O zaman gerek yok zaten claimcreditten %50 aldım ben.
Click bait gibi, alışveriş yapıyorsun belirli şanslarda kredi iadesi veriyor. %100 şansı 0.59Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu ne?
yöntemi var onunda gümrükten geçer mi önemli olan oaynı sepette alamıyosun ikisini uyarı veriyor 1050 tlyi geçtiği zaman
yöntemi yok hocam indirimsiz fiyat faturaya yansıtılıyor. 2 tane alamazsınız tek sepette.yöntemi var onunda gümrükten geçer mi önemli olan o
Alıntıyı görüntüle
temu neden indirimsiz fiyatı sunuyor o da bi garip.yöntemi yok hocam indirimsiz fiyat faturaya yansıtılıyor. 2 tane alamazsınız tek sepette.