ikisini birlikte alamazsın sepet fiyatı 1050 tl yi geçmeyecekvar zaten
Alıntıyı görüntüle
ikisini birlikte alamazsın sepet fiyatı 1050 tl yi geçmeyecekvar zaten
Alıntıyı görüntüle
Tamam ses tekerine basılı tuttuk, oldu. Cansın, ne bilem o ışık yanıp sönüyor sürekli dikkatimi dağıttıO ışık şarj göstergesiydi galiba, zararı yoksa dursun bence onun için driver indirilmez, indirilse bile kapanıyor mu ben bilmiyorum.
Ses tekerine basılı tutunca değişiyordu modu galiba onu driversız hallettim ben.
Siyah klavyeyse siyah bant, beyaz klavye ise kağıt+şeffaf bant diyecem de abarmtaya gerek yok çok rahattsız ediyorsa indirin gitsin hocam ne diyimTamam ses tekerine basılı tuttuk, oldu. Cansın, ne bilem o ışık yanıp sönüyor sürekli dikkatimi dağıttı
knk rgb modu nasıl değişiyorTamam ses tekerine basılı tuttuk, oldu. Cansın, ne bilem o ışık yanıp sönüyor sürekli dikkatimi dağıttı
fn ve shifte bas kapanırTamam ses tekerine basılı tuttuk, oldu. Cansın, ne bilem o ışık yanıp sönüyor sürekli dikkatimi dağıttı
Hocam uygulamaya gerek yok ben kapattım ama yanlışlıkla oldu yani nasıl oluyor bilmiyorumValla şu esc'nin yanındaki ışığı kapatmak için bakınıyordum, bir de sağ yukardaki bende renkleri değiştiriyor, sesi değiştirmesini nasıl ayarlayabiliyorum? indirmeyeyim mi yoksa Şuan sıkıntısız çalışıyor.
-FN+Enter'ın üstündeki tuşknk rgb modu nasıl değişiyor
sağ olHocam uygulamaya gerek yok ben kapattım ama yanlışlıkla oldu yani nasıl oluyor bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
-FN+Enter'ın üstündeki tuş
Animasyonu değistiriyor
-FN+TAB
Işığın rengini değiştiriyor
Hocam düzeltim cevabımı diğer kombinasyonlarıda yazdım isterseniz tekrar bakın işinize yarar belkisağ ol
Hocam Forumdaki övgünün hakkını bilmeme Ama Fiyatın Hakkını 10X veriyor.İki tane almıştım biri beyaz biri siyah. Beyazı bugün dağıtıma gelmiş evde yokum diye gidip kargodan alacağım 18.00 gibi. Bakalım 600 sayfalık konudaki övgünün hakkını verecek mi? Versiyon mevzusu vardı onunla ilgili bakmam gereken bir şey var mı?