Neler Yeni

Yardım Yurtiçi Kargo Saat 18:00 dan sonra arabayı bitirmek için dağıtıma devam ediyormu

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Sabah saat 09:35 de dağıtıma çıkan kargom mesai bitişi gelmesine rağmen hala elime ulaşmadı saat 18:00 dan sonra kargocu dağıtıma devam eder mi? araçtaki kargoları bitirmek için.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Edebilir.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Sabah saat 09:35 de dağıtıma çıkan kargom mesai bitişi gelmesine rağmen hala elime ulaşmadı saat 18:00 dan sonra kargocu dağıtıma devam eder mi? araçtaki kargoları bitirmek için.
Hepsijet getiriyor bana 2 gün önce geldi ama yurtiçi hakkında bilgim yok eder heralde

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Orkun
Normalde araca aldığı kargoyu aynı gün bitirmeleri gerekiyor, kasım ayında olduğumuzdan çok yoğun çalışıyorlar belki ilerleyen saatler içerisinde getirirler ama getirmezlerse de ertesi gün teslim edilir

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Murat
kargo firmalarından bazıları pazar günü bile dağıtım yapıyor saat 6dan sonra da dağıtım yaparlar, tabi kuryenin keyfine kalmış bir şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde araca aldığı kargoyu aynı gün bitirmeleri gerekiyor, kasım ayında olduğumuzdan çok yoğun çalışıyorlar belki ilerleyen saatler içerisinde getirirler ama getirmezlerse de ertesi gün teslim edilir
getirmeyeceklerini söylediler benim yeni telefonum gelicekti ve samsung cloud sürem yarın 13 te bitiyor yaptıkları iş yüzünden zararlı çıkan biz oluyoruz 9 saatte bir kere bile buraya uğramamışlar yaptıkları işe bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçekten çok fena sövesim varda kendimi tutuyorum yaptıkları iş iş değil bide dağıtım merkezine en yakın adres benimki

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Orkun
getirmeyeceklerini söylediler benim yeni telefonum gelicekti ve samsung cloud sürem yarın 13 te bitiyor yaptıkları iş yüzünden zararlı çıkan biz oluyoruz 9 saatte bir kere bile buraya uğramamışlar yaptıkları işe bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçekten çok fena sövesim varda kendimi tutuyorum yaptıkları iş iş değil bide dağıtım merkezine en yakın adres benimki
Şans hocam bazen başımıza gelebiliyor böyle tatsız olaylar, hangi şubede olduğunu öğren sabah dağıtıma çıkarmadan gidip teslim al direk şube açılışında en mantıklısı

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şans hocam bazen başımıza gelebiliyor böyle tatsız olaylar, hangi şubede olduğunu öğren sabah dağıtıma çıkarmadan gidip teslim al direk şube açılışında en mantıklısı
hocam yarın okulda işim var böyle bir lüksüm yok dağıtan kurye 20 dakika olmasına rağmen mesai bitimine bizi getirmeden bırakıyor gerçekten yaptıkları büyük adilik ben samsung clouda erişemiyorum S22 cihazımı garantiye yolladım bozuk oldugu için ve cihaz onlarda ve kapatıldı cihaz bana s24 yolladılar cloudada herhangi bir erişimim yok fotoğraflarım falan herşeyim gidicek şimdi gerçekten her türlü şanssızlık benimi buluyor anlamaya aklım yetmiyor.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Orkun
hocam yarın okulda işim var böyle bir lüksüm yok dağıtan kurye 20 dakika olmasına rağmen mesai bitimine bizi getirmeden bırakıyor gerçekten yaptıkları büyük adilik ben samsung clouda erişemiyorum S22 cihazımı garantiye yolladım bozuk oldugu için ve cihaz onlarda ve kapatıldı cihaz bana s24 yolladılar cloudada herhangi bir erişimim yok fotoğraflarım falan herşeyim gidicek şimdi gerçekten her türlü şanssızlık benimi buluyor anlamaya aklım yetmiyor.
Şube ile görüştün mü durumun önemini belirtmek için?

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
şuan açıksa gidebilme imkanın var mı?
kapanmıştır büyük ihtimalle 18:00 mesai bitişi araçları yarın için yüklüyolardır belki saatte gec suan hic gitmeye değmez gitti boşuna verilerim silinicekler yapacak bişey yok her olanda hayır vardır moralim bozuldu biraz çok beklentiye girmiştim

Top Bottom