hangi siteden kontrol ediyorsunuz hocam bende deneyeceğim.Aula f75 ozellikleri nasil çalışır anlatabilirmisiniz tus kombinasyonları falan
Su ms sitesinde 2.4 ghz taktım usb 2.0 125hz gözüktü 1000hz olması gerkemiyormu?
hangi siteden kontrol ediyorsunuz hocam bende deneyeceğim.
7 hz ile falan başlıyor normal mi? tüm tuşlara rastgele basınca 500 oldu ama anlamadım garip bi testKeyboard Latency Test (Scan Rate, Input Lag, Response) [New]
Keyboard latency test measures the input lag of your keyboard. It accurately calculates keyboard scan rate, key response time, polling rate.www.clickspeedtester.com
ben 3.0a taktım hocam da 1000hz veriyor 3.0da kullanın
HOCAM KLAVYEYİ 1000HZOLAN PORTA TAKINCA PC TAKILIYOR CPU %100 OLUYOR SİSTEM İMZADAKİ SİSTEMben 3.0a taktım hocam da 1000hz veriyor 3.0da kullanın
benım kı 91 ms hocamAlıntıyı görüntülehocam anakartta 3.0 portuna taktıjm oldu fakat sonra tuşlar takılmaya bbaşladı sonra başka 3.0 a taktım durum bu Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
HOCAM KLAVYEYİ 1000HZOLAN PORTA TAKINCA PC TAKILIYOR CPU %100 OLUYOR SİSTEM İMZADAKİ SİSTEM
5 MS 16 HZ KOTU YAKlavye lazım değil diye almadım da 24Hz di mi bu
Gerçi farkedilmiyo ki valla aula alacak olsam sırf sesinden alırdım da boşa para harcamaya gerek yok şimdi,5 MS 16 HZ KOTU YA
hocam ben aldım klavyeyi pc kaldırmıyo 1000hz olduğu için yazarken cpu %100 oluyo takılıyor şimdi bunu yazarkende oldu.Gerçi farkedilmiyo ki valla aula alacak olsam sırf sesinden alırdım da boşa para harcamaya gerek yok şimdi,
ihtiyacı olan alsın.