Neler Yeni

Elektronik Sigara Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kayra şahin
Normalde Vozol kullanıyordum fakat Vozol'un fiyatları uçtuğu için ve çabuk bozulmaya basladığı için elektronik sigara almak istiyorum. İlk defa alacağımdan hangisi iyidir bilemedim. Ne önerirsiniz 1-000 - 1750 lira arasında?

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
fiyatını bilmiyorum ama vaperesso revenger x kullandım uzun süre çok memnunum

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Başlangıç için Smok Nord 4 veya Smok Nord 5 alabilirsin hocam. Kaliteli likit kullanmayıda unutmayın derim. (Likit olarak Nasty markasından şaşmayın. Aroma olarak Peach Lemonade veya Strawberry Watermelon öneririm)
fiyatını bilmiyorum ama vaperesso revenger x kullandım uzun süre çok memnunum
Arkadaşın attığı 4300TL civarlarında.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Alican ekinci
hocam imkanınız varsa doğubank a gidip alın. geçen sene smok rpm 5 pro almıştım memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kayra şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlangıç için Smok Nord 4 veya Smok Nord 5 alabilirsin hocam. Kaliteli likit kullanmayıda unutmayın derim. (Likit olarak Nasty öneririm)

hocam peki hangi siteden alabilirim bir sürü site var güvenilir bir site söyleyebilir misiniz

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Başlangıç için Smok Nord 4 veya Smok Nord 5 alabilirsin hocam. Kaliteli likit kullanmayıda unutmayın derim. (Likit olarak Nasty markasından şaşmayın. Aroma olarak Peach Lemonade veya Strawberry Watermelon öneririm)

dorudur hocam zamanında 600tl'ye almıştım fiyatlarından haberim yok

ByVaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kahin
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Sigara - MTL/DL Atomizer - DIY Likit - Pod/Mod
Dostum sitelerden boşuna alma hem daha çok para harcarsın hem de çok güvenli değil esfvape forumuna kaydol üyeliğin onaylanınca ilanlar başlığından bir sürü forum onaylı tedarikçiler var çok daha uyguna kapatırsın. Stok sorunu da olmaz.

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.

ByVaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kahin
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Sigara - MTL/DL Atomizer - DIY Likit - Pod/Mod
Bu arada vozoldan aldığınız aromayı bu cihazlardan alamazsınız hocam. Premium likitlerden bile anca yaklaşan olur. Vozolun likitinde yüksek oranda efektör bulunmakta. Buda sağlık açısından oldukça zararlı.

Hesef

80+
Bu arada vozoldan aldığınız aromayı bu cihazlardan alamazsınız hocam. Premium likitlerden bile anca yaklaşan olur. Vozolun likitinde yüksek oranda efektör bulunmakta. Buda sağlık açısından oldukça zararlı.
Hocam şimdi foruma kayıt oldumda, sürekli yeni cihaz al at uğraşmak istemiyorum, ortalama bir cihaz ne kadar? ve likit fiyatları nedir.

omc18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer
benim cihazı satayım sana uyguna :D m200 + fat rabbit rta var + valkyr v3 rda var tüm malzemesiyle beraber :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,808
Üyeler
161,503
Son üye
Kadir Kardeş
Top Bottom