Henry of Skalitz
80+
- Reaksiyon skoru
- 233
MTL mouth to lunge sigara içim elektronik sigara önerisi yapar mısınız? Bütçe kısıtım yok kaliteli olsun, coil'i vs bulunur olsun yeterli benim için.
G3 aldım 2 tane likitim var privacy marka fakat sanırım pek kaliteli bir likit değil, 0.9 ohm coil içimi güzel ama buharı biraz sıcak veriyor gibi geldi. The Man ve çilek dondurma aromalı aldım çok şekerli geldiği için beni tıkadı bir de çok yapay bir tat geliyor. Siz hangi marka likit kullanıyorsunuz?Uwell caliburn g3 tavsiye ederim. Kartuşu bulunuyor coil ve kartuş birlikte olduğu için daha az maliyetli. Ben salt likit ile aromasız kullanıyorum. Kişisel zevk odaklı ürünler olduğu için inceleyerek almanızı öneririm.
G3 aldım 2 tane likitim var privacy marka fakat sanırım pek kaliteli bir likit değil, 0.9 ohm coil içimi güzel ama buharı biraz sıcak veriyor gibi geldi. The Man ve çilek dondurma aromalı aldım çok şekerli geldiği için beni tıkadı bir de çok yapay bir tat geliyor. Siz hangi marka likit kullanıyorsunuz?
Ek olarak saltica karpuz buz aromalı aldım deneme fırsatım olmadı ama umarım bunlardan güzeldir.