Neler Yeni

Öneri S23FE - S24U Takas Teklifi

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
İmei problemlerinden dolayı aylık imei attırıyodum bizim telefoncuların kazığı işte.
Kendimizin imei yapabildiğini bilmiyodum
Mesaj otomatik birleştirildi:

halledilemez bir şey değildir diye düşünüyorum biraz daha açıklarsanız
Değilmiş zatende dediğim gibi bizim telefoncuların kazığı, içinden bir sürü parça çalmışlar

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
İmei problemlerinden dolayı aylık imei attırıyodum bizim telefoncuların kazığı işte.
Kendimizin imei yapabildiğini bilmiyodum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değilmiş zatende dediğim gibi bizim telefoncuların kazığı, içinden bir sürü parça çalmışlar
Hocam imei yi kendin vermesen de, cihazdaki imei patlamadıkça sorunsuz kullanırsın. Evet bu her zaman bir risktir ancak kendim ve çevremde kullananlardan ne gördüm ne duydum, sizin telefoncunun biraz annesiyle arası bozukmuş gibi sanki

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Hocam imei yi kendin vermesen de, cihazdaki imei patlamadıkça sorunsuz kullanırsın. Evet bu her zaman bir risktir ancak kendim ve çevremde kullananlardan ne gördüm ne duydum, sizin telefoncunun biraz annesiyle arası bozukmuş gibi sanki
Sadece annesi değil kanıda bozuk orhan evladının

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Arkadaşlar selam, bir telefon takası hakkında fikrinizi almak istiyorum. Yorumlarınız benim için önemli.

S23 FE, TR 128GB kullanıyorum. Takas düşündüğüm telefon S24U 256GB dual 5g, yd global versiyon.

Satıcının söylediğine göre ürünü hatasız, hattı yeni takmış.
Benim cihaz yaklaşık 1 yıllık, kendisine belirttiğim üzere cihazda çizikler mevcut, geri kalanında tamamen sorunsuz.

Aramızda konuştuğumuz fiyat farkı 16k.

Bu takas hakkında ne düşünüyorsunuz, alırken nelere dikkat etmeli? Şimdiden herkese teşekkürler.
30-35k civarina yurtdisi s24u yerine s24+ veya duz s24 tercih ederdim samsung yurtdisi pek mantikli degil

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
30-35k civarina yurtdisi s24u yerine s24+ veya duz s24 tercih ederdim samsung yurtdisi pek mantikli degil
Hocam gözüm ultrada, ayrıca tekrar samsung alırsam sd geçmeyi düşünüyorum. Zaten şimdiye S24U tr için hemen hemen parayı hallettim. Bir süre bekleyip S25U yu göreceğim, iyi bir şeyler gelirse ona geçerim yoksa S24U indirime girerse belki onu düşünürüm. Yardımcı olduğun icin teşekkür ederim.

Top Bottom