Necip5270392
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 109
- İsim
- Necip5270392
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Hocam O Zaman Sizin Bahsetmiş Olduğunuz Gerçekçilik Olayından Yine Uzaklaşacak..Çünkü vitesi direksiyonun arkasındaki kulakçıklarla da atabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya Zaten Bulamıyorum.. Adam Siteye Koymuş 8K'ya Diyom 7K'da Anlaşalım Ben Bizzat Gelip Alacam.. Yok Diyor 7K Veremem Diyor Ayrıca O 8K Değil Diyor 23'e Veriyom 16'Ya Veriyaom 18'e Veriyom 13'e Veriyom Diyor.. Diyom Sitede 13 Yazıyor 8 Yazıyor.. Müşteri Gelmiyor Diye Yazıyoz Kardeşim Diyo Almayacaksan *Sevdir* Git Kapama Dükkan Önünü Diyor..Hem arkadaşımın söylediği gibi kulakçıklaran atabilirsin vitesi hem 7000tl bandında ne yazık ki hem g29+shifter bulamazsınız bulsanız dahil illa bir şeyleri eksik olucak
Büyük Olasılıklarla V900 Müdür Nedir Onu Alacam Gibi Duruyor.. Bozulursada Elektrik Elektronik Mühendisliğime Dayanıp Güvenerekten Yapacaz Bişeyler.. (Başlangıç Gibi Düşünün)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide Hocam Benim Şöyle Bir Konu Daha Vardı Bir Yardımcı Olma İhtimaliniz Var Mı O Konuda Da..
Google Asistant Routine İle Problem Yaşıyorum..
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar).. Şimdi Ben Google Asistan Üzerinden Routine Özelliğini Kullanarak Kendime Bir Komut Sistemi Yapmak İstiyorum Yapacağım Şey De Çok Basit Zaten.. Ayarladığım Bir Kaç İşi Yapacak Ve En Son Gidip Youtube'da Ki Liste Dışı Olan Playlist'imi Açacak Ama Bunu Yapmıyor...
forum.donanimarsivi.com
Son düzenleme: