Neler Yeni

Yardım 7000 TL'ye 3 Pedallı Direksiyon Seti Önerisi

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Çünkü vitesi direksiyonun arkasındaki kulakçıklarla da atabilirsin.
Hocam O Zaman Sizin Bahsetmiş Olduğunuz Gerçekçilik Olayından Yine Uzaklaşacak..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem arkadaşımın söylediği gibi kulakçıklaran atabilirsin vitesi hem 7000tl bandında ne yazık ki hem g29+shifter bulamazsınız bulsanız dahil illa bir şeyleri eksik olucak
Ya Zaten Bulamıyorum.. Adam Siteye Koymuş 8K'ya Diyom 7K'da Anlaşalım Ben Bizzat Gelip Alacam.. Yok Diyor 7K Veremem Diyor Ayrıca O 8K Değil Diyor 23'e Veriyom 16'Ya Veriyaom 18'e Veriyom 13'e Veriyom Diyor.. Diyom Sitede 13 Yazıyor 8 Yazıyor.. Müşteri Gelmiyor Diye Yazıyoz Kardeşim Diyo Almayacaksan *Sevdir* Git Kapama Dükkan Önünü Diyor..

Büyük Olasılıklarla V900 Müdür Nedir Onu Alacam Gibi Duruyor.. Bozulursada Elektrik Elektronik Mühendisliğime Dayanıp Güvenerekten Yapacaz Bişeyler.. (Başlangıç Gibi Düşünün)

Bide Hocam Benim Şöyle Bir Konu Daha Vardı Bir Yardımcı Olma İhtimaliniz Var Mı O Konuda Da..

Son düzenleme:

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Hocam O Zaman Sizin Bahsetmiş Olduğunuz Gerçekçilik Olayından Yine Uzaklaşacak..

Ya Zaten Bulamıyorum.. Adam Siteye Koymuş 8K'ya Diyom 7K'da Anlaşalım Ben Bizzat Gelip Alacam.. Yok Diyor 7K Veremem Diyor Ayrıca O 8K Değil Diyor 23'e Veriyom 16'Ya Veriyaom 18'e Veriyom 13'e Veriyom Diyor.. Diyom Sitede 13 Yazıyor 8 Yazıyor.. Müşteri Gelmiyor Diye Yazıyoz Kardeşim Diyo Almayacaksan *Sevdir* Git Kapama Dükkan Önünü Diyor..

Büyük Olasılıklarla V900 Müdür Nedir Onu Alacam Gibi Duruyor.. Bozulursada Elektrik Elektronik Mühendisliğime Dayanıp Güvenerekten Yapacaz Bişeyler.. (Başlangıç Gibi Düşünün)
Direksiyonun gerçek hayata uygun hareketler yapması vites atmaktan daha fazla gerçekçilik sağlar. En azından otomatik araba sürüyor gibi düşünerek oynayabilirsin. Diğer türlü V902 ya da V900-S alsan otomatik araba gibi bile olmayacak. Arabayla alakasız bir deneyim yaşatacak.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Direksiyonun gerçek hayata uygun hareketler yapması vites atmaktan daha fazla gerçekçilik sağlar. En azından otomatik araba sürüyor gibi düşünerek oynayabilirsin. Diğer türlü V902 ya da V900-S alsan otomatik araba gibi bile olmayacak. Arabayla alakasız bir deneyim yaşatacak.
Ama İşte Hocam Şöyle Bir Durum Var Hadi Vites Direksyondaki Kulakçıklardan Yaptık Diyelim Clutch Olayını Nasıl Halledecez..
Adamlar Siteye Sh,fter+Direksyon 8K Fiyat Koymuş Arıyon Gonuşuyon Sana 10K Fiyat Çekiyor Sadece Direksyona, Diyosun 8K Shifterla İlana Komymuşsun, Adam Sada Küfredip Almayacasan Dükkanı Kapama Diyor, İstediği Korum İlana Demeye Geitriyor. İndirim Mindirim Diyorsun Fiyat Düşürme Diyorsun (Sadece Direksyon Almak İçin Ondada Şu Ana Dek Min 8,600₺ Gödüm O Da Bütçemin Üstü Alamıyorum Keza Benim Max Sınır Zaten 7,250₺. Adama Bundan Bahsedince Veremem Diyip Kapıyor Klasik Kocaeli'li Olarak.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Ama İşte Hocam Şöyle Bir Durum Var Hadi Vites Direksyondaki Kulakçıklardan Yaptık Diyelim Clutch Olayını Nasıl Halledecez..
Adamlar Siteye Sh,fter+Direksyon 8K Fiyat Koymuş Arıyon Gonuşuyon Sana 10K Fiyat Çekiyor Sadece Direksyona, Diyosun 8K Shifterla İlana Komymuşsun, Adam Sada Küfredip Almayacasan Dükkanı Kapama Diyor, İstediği Korum İlana Demeye Geitriyor. İndirim Mindirim Diyorsun Fiyat Düşürme Diyorsun (Sadece Direksyon Almak İçin Ondada Şu Ana Dek Min 8,600₺ Gödüm O Da Bütçemin Üstü Alamıyorum Keza Benim Max Sınır Zaten 7,250₺. Adama Bundan Bahsedince Veremem Diyip Kapıyor Klasik Kocaeli'li Olarak.
Kulakçıklardan vites attığında debriyaja basmana gerek kalmıyor.

Tüm isteklerine uyuyor, bunu neden almıyorsun? Kocaelide, 7100 TL'ye düşüyor hatta sorsan düz 7000 bile yapar, vites+debriyajlı.

O olmazsa git bunu al vites yok ancak bütçene uyuyor ve Kocaeli'de.

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
emir hocam haklı. ne dediysek beğenmediniz hocam kusura bakmayın valla. Emir hocam 2 tane güzel bir direksiyon seti attı gidip almak size kalmış hocam bütçenizede uyuyo

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Kulakçıklardan vites attığında debriyaja basmana gerek kalmıyor.

Tüm isteklerine uyuyor, bunu neden almıyorsun? Kocaelide, 7100 TL'ye düşüyor hatta sorsan düz 7000 bile yapar, vites+debriyajlı.

O olmazsa git bunu al vites yok ancak bütçene uyuyor ve Kocaeli'de.
Hocam Görmediğimi Sanmayın.. Adama Yazdım Geri Dönüt Bile Atmadı Malesef Şirket Sağ Olsun Bizi Boş Bırakmadığından Ailemle Bile Konuşucak Vakti Bulamadığım Gibi Arkadaşı Da Arayamadım (Bunlar Ve Benzerleri)

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Hocam Görmediğimi Sanmayın.. Adama Yazdım Geri Dönüt Bile Atmadı Malesef Şirket Sağ Olsun Bizi Boş Bırakmadığından Ailemle Bile Konuşucak Vakti Bulamadığım Gibi Arkadaşı Da Arayamadım (Bunlar Ve Benzerleri)
G29 ilanı daha bugün benim mesajımdan önce verildi. Yani tahmini 01.00 civarlarında filan. Yani benden önce konuşmuş olma ihtimalin çok düşük. Soru-Cevap kısmında 6500 TL'ye de düşeceğini yazmış. Sen de yaz anlaşın git 6500 TL'ye al.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
G29 ilanı daha bugün benim mesajımdan önce verildi. Yani tahmini 01.00 civarlarında filan. Yani benden önce konuşmuş olma ihtimalin çok düşük. Soru-Cevap kısmında 6500 TL'ye de düşeceğini yazmış. Sen de yaz anlaşın git 6500 TL'ye al.
Aynı Kişiye Ait Aynı İlanı Gördüğüme Eminip Bir Süre Önce Lakin Kapatıldı, Tekrardan Açıldıysa Bilemem Orasını Hocam.. Ama Arkadaşa Mesajla Ulaşamamıştım O Zaman.

Hocam Bir De Şimdi Dreksyon G27 Lakin Vites Ve Pedallar Farklı Markadan.. Çalışır Mı..?!

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Aynı Kişiye Ait Aynı İlanı Gördüğüme Eminip Bir Süre Önce Lakin Kapatıldı, Tekrardan Açıldıysa Bilemem Orasını Hocam.. Ama Arkadaşa Mesajla Ulaşamamıştım O Zaman.
İki ilanın sahibi de güncel olarak sorulara cevap veriyor. İkisine de yazabilirsin.
1731952745108.png
1731952760198.png

G27'nin pedalı ve vitesi farklı markanın değil ki. Neden öyle olduğunu düşündün?

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Öyle Olduğunu Düşünmedim Sadee Öyle Yapsak Çalışır Mı Dedim De Büyük Olasılıklarla Çalışır Ama Yazılım Sıkıntısı Yaşayabilir Sadece O Kadar.. Bence..!!!
Hangi vites ve pedal olduğuna bağlı. Direkt bilgisayara takılıp kullanılabilen pedal ve vitesler de var direksiyon setine bağlaman gereken pedal ve vitesler de var. Direksiyon setine bağlaman gereken farklı pedal ve vitesler G27'de çalışmaz. Direkt bilgisayara bağlanan pedal ve vitesleri kullanabilirsin. Mesela şu an bendeki Thrustmaster TH8S vitesi G27 ile kullanabilirsin çünkü direkt bilgisayara takıp kullanılıyor. Ama örneğin G29'un vitesini G27'de kullanamazsın çünkü direksiyona takman gerekiyor ve uyumlu değiller.

Ekstra olarak not düşmek istiyorum. Çeşitli adaptör sayesinde normalde bilgisayara takılamayan vitesler ve pedallar bilgisayara takılabiliyor. Ancak bizzat deneyimlemedim. Dolayısıyla çeşitli oyunlarda uyumsuzluk çıkartıp çıkartmayacakları hakkında bir bilgim ve deneyimim yok.

Top Bottom