Neler Yeni

Yurtdışı ürün sınırı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yunus Emre Çakmakçı
Dostlar selamlar çok acil bir konu 2 gün sonra abim yurtdışından gelecek şuan Bangkok’ta.
Ps5 ve iPhone 16 pro max getirecek
Dostlarım sorularım şunlar:
Bu iki cihazı aynı anda gümrükten geçirebilir mi?
Ps5 için hangi modeli önerirsiniz (pro dışında)
Slim mi yoksa düz ps5 mi?
Arkadaşlar lütfen bilginiz dışında ise cevaplamayın eğer gümrükten geçiremezse paraya yazık olur hoş olmaz. Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Yunus
Sadece tek cihaz sokabilir benim bildiğim kadarıyla. Ve kutunun açılmış olması lazım kapalı kutu sokamaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray
İki cihazı da sokabilir, sorun olmaz. Düz ps5 ile slim arasında bildiğim kadarıyla bir performans farkı yok, işinize hangisi geliyorsa onu alın.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yunus Emre Çakmakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konsol oyuncusu değilim ama abim ps5 alalım deyince bir araştırdım oyun yelpazesi güzel lakin ps5 slim ile pro arasında kaldım

oEnesQlf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray
konsol oyuncusu değilim ama abim ps5 alalım deyince bir araştırdım oyun yelpazesi güzel lakin ps5 slim ile pro arasında kaldım
Slim ile düz arasında kaldım demek istediniz sanırım, önceki sorunuz buydu. Bu ikisi arasında söylediğim gibi bir performans farkı yok ama madem öyle slim alın, daha küçük daha kibar bence. Pro işin içindeyse pro alın tabii ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yunus Emre Çakmakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Slim ile düz arasında kaldım demek istediniz sanırım, önceki sorunuz buydu. Bu ikisi arasında söylediğim gibi bir performans farkı yok ama madem öyle slim alın, daha küçük daha kibar bence. Pro işin içindeyse pro alın tabii ki.
Doğrudur karıştırdım prosu 910 dolarmış 😅
slimde karar verdik yarın inşallah alacaz teşekkür ederim değerli cevaplarınız için dostlar; oyun önerilerine açığım tabii ki 😃

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,479
İsim
Mehmet Aslan
Dostlar selamlar çok acil bir konu 2 gün sonra abim yurtdışından gelecek şuan Bangkok’ta.
Ps5 ve iPhone 16 pro max getirecek
Dostlarım sorularım şunlar:
Bu iki cihazı aynı anda gümrükten geçirebilir mi?
Ps5 için hangi modeli önerirsiniz (pro dışında)
Slim mi yoksa düz ps5 mi?
Arkadaşlar lütfen bilginiz dışında ise cevaplamayın eğer gümrükten geçiremezse paraya yazık olur hoş olmaz. Teşekkürler.
telefon sokamıyor diye biliyorum.

Top Bottom