Neler Yeni

MACBOOK M1 KUTUYU AÇILIŞINDA PİL SERVİS HATASI

R3ZZ0F

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ONUR
15.11.2024 tarihinde Trendyol dan 1 adet macbook m1 air aldım. Kutuyu açtığımda laptopun şarj olmadığını farkettim ve pil sağlığı sekmesine geldiğimde ise pil servis hatası ile karşılaştım. Daha kutusundan çıkalı 10 dakika olmadan nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamış değilim. Bunu daha önce yaşayan biri var mı yardımcı olabilir misiniz ?

Synixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Umut tunç
15.11.2024 tarihinde Trendyol dan 1 adet macbook m1 air aldım. Kutuyu açtığımda laptopun şarj olmadığını farkettim ve pil sağlığı sekmesine geldiğimde ise pil servis hatası ile karşılaştım. Daha kutusundan çıkalı 10 dakika olmadan nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamış değilim. Bunu daha önce yaşayan biri var mı yardımcı olabilir misiniz ?
paketli ürünlerde her şey olabilir dışardan kek alsan bile içini bilemezsin aldığınız yerle iletişime geçin yaşadığınız arızayı söyleyin başka bir tamirciye götürürseniz garanti dışı olacaktır iade veya değişim yapmaları gerekiyor

R3ZZ0F

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ONUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimle birlikte alan yaklaşık 20-25 kişide aynı sorun var trendyol ürün kutu açılışı olduğu için iade kabul etmiyormuş

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
Benimle birlikte alan yaklaşık 20-25 kişide aynı sorun var trendyol ürün kutu açılışı olduğu için iade kabul etmiyormuş
Dostum zaten normal bir şekilde iade istenmiyor ürün pil ömrü bitmiş bir cihazdan istiyorsun ne alaka kutu açılıp açılmaması.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Koray
İade kabul etmiyor diye bir şey yok. üründe bir arıza var ise 15 gün geçmeden almak durumundalar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,031
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom