Neler Yeni

Windows 11 pro mu home mu alayim

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Iaroslav
aradaki fark nedir
oyun icin ve blender icin kullanicam pc yi
hangi windows daha uygundur
ve key olarak retail mi oem mi onerirsiniz formattan sonra kullanilamaz yaziyor bazen ben kullanmak istiyorum tabikide
bildiginiz guvenilir site varsa atabailir misinz

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
aradaki fark nedir
ve key olarak retail mi oem mi onerirsiniz formattan sonra kullanilamaz yaziyor bazen ben kullanmak istiyorum tabikide
Sağlam lisans'tan aldım ben sıkıntı yaşamadım, PRO öneririm. Zaten arada fiyat farkı yok gibi sanırım. Ek özellikler olabiliyor Pro'da, disk kriptolama vb.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk
aradaki fark nedir
oem anakarta gömülür her formatta ayrı ayrı key alman gerekmez daha sağlıklı bana sorarsan oem al. diğer soruna gelirsek pro almanda fayda var. aralarındaki fark home ev kullanıcısı için pc den anlamayan insanlar için bazı hizmetlerin kısıtlanmıs versiyonu gibi düşünebilirsin. pro almakta fayda var.

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Iaroslav
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağlam lisans'tan aldım ben sıkıntı yaşamadım, PRO öneririm. Zaten arada fiyat farkı yok gibi sanırım. Ek özellikler olabiliyor Pro'da, disk kriptolama vb.
oem anakarta gömülür her formatta ayrı ayrı key alman gerekmez daha sağlıklı bana sorarsan oem al. diğer soruna gelirsek pro almanda fayda var. aralarındaki fark home ev kullanıcısı için pc den anlamayan insanlar için bazı hizmetlerin kısıtlanmıs versiyonu gibi düşünebilirsin. pro almakta fayda var.
tamamdir tesekuerler
win 11 pro oem alicam o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,746
Üyeler
160,878
Son üye
memoli1905
Top Bottom