Neler Yeni

Spora yeni başlayan bir kişi ne yapmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Semih Bugra
Dediğim gibi spora yeni başladım. Hafif skinny Fat'im. Evde spor yapmak istiyorum ege Fitness'ın şu videosunu yapıyordum fakat sanırsam karın antrenmanı yok.
normalde Fast food ve abur cubur tüketen birisiyim. Kalori vs hesabı yapmadan diyet vs. gibi beslenme düzeni olmadan abur cuburu ve Fast Food'u azaltarak vücut yapabilir miyim? Amacım yağlar hafif erisin vücut hafif şekil alsın. Cevaplarınız için teşekkürler.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Göksel
yağların erimez hergün kalori fazlası yaparsan fakat kasların gelişir antreman yaptığın için güzel bir görüntün olmaz kaslarında o yağın altında belli olmaz beslenme bu sporun %50 si

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
yemege gram onem vermiyorum cips tatli ne varsa yiyorum 1 yilda hatri sayilir bir vucut yaptim hocam ama kalori hesabi yaparsaniz daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Semih Bugra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yemege gram onem vermiyorum cips tatli ne varsa yiyorum 1 yilda hatri sayilir bir vucut yaptim hocam ama kalori hesabi yaparsaniz daha iyi olur
dediğim videoda karın yok da ilk ay karın yapmasam da olur mu yoksa yapmalı mıyım? yapmalıysam nasıl yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Dediğim gibi spora yeni başladım. Hafif skinny Fat'im. Evde spor yapmak istiyorum ege Fitness'ın şu videosunu yapıyordum fakat sanırsam karın antrenmanı yok.
normalde Fast food ve abur cubur tüketen birisiyim. Kalori vs hesabı yapmadan diyet vs. gibi beslenme düzeni olmadan abur cuburu ve Fast Food'u azaltarak vücut yapabilir miyim? Amacım yağlar hafif erisin vücut hafif şekil alsın. Cevaplarınız için teşekkürler.
kalori açığı vermen lazım yağ oranına göre günlük %20-30 civarına varan kalori açığı verebilirsin ben yaz başından beri 6kg yakın verdim bence dikkat edersen yağ yakmak çok kolay

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Semih Bugra
yağların erimez hergün kalori fazlası yaparsan fakat kasların gelişir antreman yaptığın için güzel bir görüntün olmaz kaslarında o yağın altında belli olmaz beslenme bu sporun %50 si
Hayvan gibi yiyip abur cubur tüketiyorum buna rağmen normal bir vücudum var. Abur cuburu azaltsam zaten kalori açığı oluşmaz mı ki? O kadar yememe rağmen kilo vs çok almıyorum

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
dediğim videoda karın yok da ilk ay karın yapmasam da olur mu yoksa yapmalı mıyım? yapmalıysam nasıl yapmalıyım?
bence yapmalisin karin olmayinca vucut cok eksik duruyor ben hic yapmadim pismanim

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Semih Bugra
bence yapmalisin karin olmayinca vucut cok eksik duruyor ben hic yapmadim pismanim
peki bu kas ağrıları yeni başladığım için mi yoksa hep olur mu? Isınmayı yapmayı unuttum fakat soğuma yaptım. Ona rağmen kollarım acayip ağrıyor

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
peki bu kas ağrıları yeni başladığım için mi yoksa hep olur mu? Isınmayı yapmayı unuttum fakat soğuma yaptım. Ona rağmen kollarım acayip ağrıyor
yeni basladigin icin oluyor ben hic isinmadim direkt spora gidiyorum kafama esen hareketi yapiyorum belli bir programim da yok eve gidiyorum ne varsa onu yiyorum cips makarna abur cubur

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Semih Bugra
kalori açığı vermen lazım yağ oranına göre günlük %20-30 civarına varan kalori açığı verebilirsin ben yaz başından beri 6kg yakın verdim bence dikkat edersen yağ yakmak çok kolay
Yukarda bi mesajda dediğim gibi hayvan gibi yiyip abur cubur vs. çok tüketiyorum. Ona rağmen vücudum normal şekilde. Abur cuburu kessem yemeği de biraz azaltsam kalori vs. hesaplamaya gerek kalmaz diye düşünüyorum

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
Yukarda bi mesajda dediğim gibi hayvan gibi yiyip abur cubur vs. çok tüketiyorum. Ona rağmen vücudum normal şekilde. Abur cuburu kessem yemeği de biraz azaltsam kalori vs. hesaplamaya gerek kalmaz diye düşünüyorum
aynen oyle hocam ama kalori hesaplarsaniz cok daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Hüseyin Mert Görgel
bende öyle dedim ama asıl kalori takibinden sonra işlevini gördüm kalori takibi biraz uğraştırabiliyor olabilir ama uygularsan gerçekten işe yaradığını göreceksin

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alperen Çelebi
pardon zayıflamak hafif yağların gitmesini yazdığınızı görmedim. ilk hafta ağrılar normaldir

Top Bottom