Neler Yeni

Gaming Kulaklık önerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
bedirhan gümüş
Önermeye değil de önermemeye geldim ben dostum. Hyperx cloud 3 alma

Gurkanpiro

80+ Gold
adam adını kulaklık arıyorum yapmıs djhlsfjhsdjfhkl ındırımde cloud 3 wıreless var hs80 var 5k ya

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
Emir
Oyun icin cloud 3 mumkunse wireless
Genel kullanim icinse hs80 fakat hs80 su an kablolu hali pahali.Hs80 max olabilie fakat 6k.Wireless modeli 5k fakat wireless 20saat sarj sunarken max 60saat sunuyor ve bluetooth var

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun icin cloud 3 mumkunse wireless
Genel kullanim icinse hs80 fakat hs80 su an kablolu hali pahali.Hs80 max olabilie fakat 6k.Wireless modeli 5k fakat wireless 20saat sarj sunarken max 60saat sunuyor ve bluetooth var
hocam cloud 3 güzelmi bi arkadaş önermedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
bedirhan gümüş
hocam katkın için sağol sorunu ne merak ettim
Reis öncelikle malzeme kalitesi gerçekten iyi o kaliteyi eline aldığında hissediyorsun. Şarj konusunda rakibi yok muhtemelen bi 4 5 sene daha rakibi olmayacak öyle bi bataryası var haftalarca şarja ihtiyaç duymuyosun. Ama bu sonuçta kulaklık asıl başarılı olması gereken konu ses öncelik bunlar değil. Ses konusunda tizleri baya bir rahatsız ediyor. Ses boğuk gibi geliyor sanki boş bir banyonun içerisinden gelen ses gibi geliyor. Saatlerce eq ayarı araştırdım ama yok hiçbiri memnun etmedi. Ses konusu tam bir hüsran yani. Ama şöyle bi durum var fps oyunlarında adamın ayak seslerini çok iyi veriyor nerede olduğunu direkt nokta atışı anlıyorum. Ama ses kalitesi kötü bunaltıyor insanı rahatsız ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis öncelikle malzeme kalitesi gerçekten iyi o kaliteyi eline aldığında hissediyorsun. Şarj konusunda rakibi yok muhtemelen bi 4 5 sene daha rakibi olmayacak öyle bi bataryası var haftalarca şarja ihtiyaç duymuyosun. Ama bu sonuçta kulaklık asıl başarılı olması gereken konu ses öncelik bunlar değil. Ses konusunda tizleri baya bir rahatsız ediyor. Ses boğuk gibi geliyor sanki boş bir banyonun içerisinden gelen ses gibi geliyor. Saatlerce eq ayarı araştırdım ama yok hiçbiri memnun etmedi. Ses konusu tam bir hüsran yani. Ama şöyle bi durum var fps oyunlarında adamın ayak seslerini çok iyi veriyor nerede olduğunu direkt nokta atışı anlıyorum. Ama ses kalitesi kötü bunaltıyor insanı rahatsız ediyor.
hocam peki bu bütçeye daha iyi ne var ne alabilirim

Sherkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onurkan
Bütçenizi 5'in üstüne biraz çıkarabilirseniz Nova 5 veya HS80 Wireless önerebilirim. HS80 Wireless ağır basmaktadır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,298
Üyeler
160,671
Son üye
Smikke
Top Bottom