Neler Yeni

Flac Müzik Biçimi İçin Site Önerisi

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EminEric

arkadaşlar şöyle bir site buldum aradığımı yazıp indirebiliyorum hem flac hem mp3, flac dosya türü mp3 e göre daha kaliteli bir dosya türü ama bu site kalite anlamında güvenilir mi ? kendime arşiv yapmayı planlıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Loop
Apple Music kullanmanı öneririm. En güvenilir yer orası.

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EminEric
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apple Music kullanmanı öneririm. En güvenilir yer orası.
güvenirlikten ziyade doğru kalitede indirmem gerekiyor internette varken apple musice para vermek mantıksız bence bu anlamda, o yüzden bu siteden indirmeyi planlıyorum başka bir sitede olur ama flac uzantılı olması lazım

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz

arkadaşlar şöyle bir site buldum aradığımı yazıp indirebiliyorum hem flac hem mp3, flac dosya türü mp3 e göre daha kaliteli bir dosya türü ama bu site kalite anlamında güvenilir mi ? kendime arşiv yapmayı planlıyorum
Dostum site iyiymiş ne zaman açılmış bu site bi ton parça var PC de şimdi hepsini flac indirmek sıkıntı tekrardan bir de depolama da sorun

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EminEric
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum site iyiymiş ne zaman açılmış bu site bi ton parça var PC de şimdi hepsini flac indirmek sıkıntı tekrardan bir de depolama da sorun
evet site güzel hocam arabada çalışır mı flac bilginiz varmı dacia lodgy 2015

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz

Dostum bu gerçek flac değil maalesef kalite çok kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,750
Üyeler
161,130
Son üye
ugurjan
Top Bottom