Flac Müzik Biçimi İçin Site Önerisi

KınalıKeçi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
301

arkadaşlar şöyle bir site buldum aradığımı yazıp indirebiliyorum hem flac hem mp3, flac dosya türü mp3 e göre daha kaliteli bir dosya türü ama bu site kalite anlamında güvenilir mi ? kendime arşiv yapmayı planlıyorum

Apple Music kullanmanı öneririm. En güvenilir yer orası.
güvenirlikten ziyade doğru kalitede indirmem gerekiyor internette varken apple musice para vermek mantıksız bence bu anlamda, o yüzden bu siteden indirmeyi planlıyorum başka bir sitede olur ama flac uzantılı olması lazım

arkadaşlar şöyle bir site buldum aradığımı yazıp indirebiliyorum hem flac hem mp3, flac dosya türü mp3 e göre daha kaliteli bir dosya türü ama bu site kalite anlamında güvenilir mi ? kendime arşiv yapmayı planlıyorum
Dostum site iyiymiş ne zaman açılmış bu site bi ton parça var PC de şimdi hepsini flac indirmek sıkıntı tekrardan bir de depolama da sorun

Dostum bu gerçek flac değil maalesef kalite çok kötü

elimde orjinal Ed Sheeran Shape of You flac dosyası var bu siteden 10 tane yabancı şarkı indirdim hepsinin flac olduğuna inanıyorum ama ne tesadüf ki bendeki orjinal olan şarkıyı indirdiğimde kalite azalmışdı bu yüzden diğer indirdiğim flaclerden şüphe ettim şöyle yaptım mp3 320 kbps ile bu siteden indirdiğimi karşılaştırayım ağır çuvalladı dosya baş bayağı mp3 den flac a çevrilmiş ama diğer 9 tane şarkının orjinal flac olduğunu düşünüyorum şu anda yüksek sesli müzik dinlediğim için yarın test edecem bence bu sitenin çalışma mantığı şöyle flac bulduğu müzikleri sitesinde paylaşıyor flac bulamadıklarını mp3 den flac a çeviriyor bu arada şu bilgiyi söylemeyi unuttum indirdiğim bütün yabancı şarkılar flac idi indirdiğim bütün türkçe şarkılar mp3 den flac a çevrilmişdi

analiz yapıp geldim

fake flac

Alice Merton - No Roots
Ed Sheeran - Shape of You
INNA - In Your Eyes
Jennifer Lopez - On The Floor
Psy - Gangnam Style

orjinal flac

Céline Dion - My Heart Will Go On (Love Theme from _Titanic_) collectors edition
INNA - Caliente (Radio Edit)
INNA - Sun Is Up (Play & Win Radio Version)
Mark Ronson - Uptown Funk (feat. Bruno Mars)
Taylor Swift - Shake It Off

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,744
Üyeler
184,050
Son üye
veysdlgr58
Geri