Neler Yeni

En F/P Direksiyon Seti Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
kerem aydınalp
Hukuki tarafını bilmiyorum. Test için evinin müsait olmadığını söylemiş. İmkanı varsa o getirsin kendi evinde test et. Olmadı senin aracın varsa al kendi evinde test et. Kabul etmiyorsa bence satın alma. Hem test ettirmiyor hem de iade yok diyor.
Bakalım yazdım şimdi ben sizi aldırayım bizim evde test edelim dedim diye ve evet maalesef dedi şimdide bilgisayarcı varsa sizin orda test edelim dedim ve hayır dedi tekrar. derdi ne acaba çözemedin neyse.

Başka ilan varmı hocam 2. el g29 da alabilrim 8 8.5 lara çıkar bütçe mecburiyetten çok hevesliyim istanbulda ilan varsa atarsanız sevinirim pazarlık ilede düşürceğim zaten çok teşekkür ederim ve sizi uğraştırıyorum kusura bakmayın sizin kadar bilgili değilim bu konularda.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bakalım yazdım şimdi ben sizi aldırayım bizim evde test edelim dedim diye ve evet maalesef dedi şimdide bilgisayarcı varsa sizin orda test edelim dedim ve hayır dedi tekrar. derdi ne acaba çözemedin neyse.

Başka ilan varmı hocam 2. el g29 da alabilrim 8 8.5 lara çıkar bütçe mecburiyetten çok hevesliyim istanbulda ilan varsa atarsanız sevinirim pazarlık ilede düşürceğim zaten çok teşekkür ederim ve sizi uğraştırıyorum kusura bakmayın sizin kadar bilgili değilim bu konularda.
İlan bulmak için bilgiye gerek yok. Arama kısmına G27 veya G29 yazıp İstanbul'daki ve bütçen dahilindeki ilanlara bakabilirsin. Benim ilanlara bakmam bir şeyi değiştirmez. Sadece yanında vitesi olup olmadığını mutlaka sor, bazıları vitessiz satıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
kerem aydınalp
İlan bulmak için bilgiye gerek yok. Arama kısmına G27 veya G29 yazıp İstanbul'daki ve bütçen dahilindeki ilanlara bakabilirsin. Benim ilanlara bakmam bir şeyi değiştirmez. Sadece yanında vitesi olup olmadığını mutlaka sor, bazıları vitessiz satıyor.
Hocam doğru düzgün ilan bulamadım shiftersiz 8-9 k ya satıyorlar o kadar para ediyormu bu g29.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Hocam doğru düzgün ilan bulamadım shiftersiz 8-9 k ya satıyorlar o kadar para ediyormu bu g29.
Belli bir ilde arandığında o fiyatlarla karşılaşabilirsin. Ancak Türkiye genelinde elbette daha ucuza bulunabiliyor. Dolayısıyla acelen yoksa İstanbul'dan bir kişinin daha ucuza koymasını bekleyebilirsin. Ya da G27'ye yönelebilirsin.

Top Bottom