Neler Yeni

Cyberpunk 2077 ultimate editon alınır mı?

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Ömer Doğan
1. si bu hesapları satan kişi Oyunu Steam üzerinden para vererek alıyor.

Sonrasında bu hesapları satışa çıkartıp örneğin 100 kişiye 25 tlden satıyor ve bu şekilde oyuna ödediği paranın üstüne Kâr yapıp yoluna devam ediyor oyuna ödediği para yı çıkardıktan sonra bu pasif gelir gibi devam ediyor ve döngü şeklinde devam ettiriliyor
yani cevaba gelirsek Yapımcıya para gidiyor. Bu hesapları satanlara para gidiyor ve oyun oynanmış oluyor.
Üç şekilde de bu faydası var.
Tatmin etmedi. O zaman ben bakkala gideyim 1 tane çikolata alayım sonra bakkala gelen herkese o çikolata kutusundan 1 tane vereyim bakkal sahibine sadece 1 tane çikolata parası gitsin ama bakkal sahibi 100-1000 tane çikolata bedava versin (senin deyişle benim aldığım çikolatanın parasından alsın yani alamasın) yani zarar etsin.

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Can Ömer
Korsan ile onun farkı ne acaba mantıklı bir şekilde açıkla hak vericem. İkisinde de yapımcıya para gitmiyor.
Sen orjinaline para vermeye devam et korsan oynayanda korsan oynamaya devam etsin hocam sanane ki?

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Ömer Doğan
Sen orjinaline para vermeye devam et korsan oynayanda korsan oynamaya devam etsin hocam sanane ki?
Sonra oyunlar neden türkçe çıkmıyor. Ben sizin yüzünüzden ingilizce oynamak zorundayım.

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Can Ömer
Sonra oyunlar neden türkçe çıkmıyor. Ben sizin yüzünüzden ingilizce oynamak zorundayım.
Peki hocam ben ingilizce biliyorum dolayısıyla bundan banane? :D Yani siz bunun önüne ne kadar geçmeye çalışırsanız çalışın anlamsız bir çabadan ibaret. Ben şahsen hakettiklerini düşünmüyorum.

Bunu hırsızlık, dolandırıcılık her ne şekilde adlandırıyorsanız artık bence öyle değil. Bir kere siz adamın elinden bir şeyi tamamen almıyorsunuz, kopyalıyorsunuz. Dolayısıyla satan kişiden eksilen bir şey yok. Adamın malı hala adamda.

İkinci mesele para verdiğim zaman benim için ayrı bir getirisi yok bu durumun. Para vermeyen kişi de veren kişi de aynı hizmete ulaşabiliyor dolayısıyla yapabiliyorken biri neden buna para versin. Üstüne bunu zaten satın alamayacak olan kişiler üründen yararlanabiliyor.

Acımasız yazılım dünyasına hoş geldin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emir alp erdoğan
Boş boş yazıp da konuyu saptırma daha fszla indirim gelirmi diye soru sordum birisi öneride bulundu yok yapımcı para kazanmıyo cart curt boş konuşuyosun

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Can Ömer
Peki hocam ben ingilizce biliyorum dolayısıyla bundan banane? :D Yani siz bunun önüne ne kadar geçmeye çalışırsanız çalışın anlamsız bir çabadan ibaret. Ben şahsen hakettiklerini düşünmüyorum.

Bunu hırsızlık, dolandırıcılık her ne şekilde adlandırıyorsanız artık bence öyle değil. Bir kere siz adamın elinden bir şeyi tamamen almıyorsunuz, kopyalıyorsunuz. Dolayısıyla satan kişiden eksilen bir şey yok. Adamın malı hala adamda.

İkinci mesele para verdiğim zaman benim için ayrı bir getirisi yok bu durumun. Para vermeyen kişi de veren kişi de aynı hizmete ulaşabiliyor dolayısıyla yapabiliyorken biri neden buna para versin. Üstüne bunu zaten satın alamayacak olan kişiler üründen yararlanabiliyor.

Ek olarak ben kendim iş için kullandığım tüm yazılımlar dahil hiç bir korsan yazılım kullanmıyorum tamamı ücretsiz açık kaynak yazılımlar. Ama ihtiyacım varsa ve ulaşamıyorsam (örneğin bir elektronik mühendisi Altium yazılımına ulaşamaz ama ihtiyaç duyabilir ancak şirket değilse yazılıma bireysel olarak yıllık 15k$ ödemesi çok zor, dolayısıyla okullarda öğrenciler varsa öğrenci eposta haklarını, yoksa korsan yazılımı tercih ediyor.)

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Arda
Seni pis dolandırıcı sus da millet kul hakkına girmeden oyun oynayabilsin.
Her oyuna kalkıp 800 1000 2000 lira mı vereyim oyun oynamayalım o zaman. Satın alan bir adam böyle fiyatlara koyuyor alıyoruz. Sana mı kaldı eleştirmek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her oyuna kalkıp 800 1000 2000 lira mı vereyim oyun oynamayalım o zaman. Satın alan bir adam böyle fiyatlara koyuyor alıyoruz. Sana mı kaldı eleştirmek.
Ben adama alternatif sunuyorum. İster onu ister onu alır ona kalmış.

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Ömer Doğan

Ben o zaman marketten girip istediğimi çalıp onları kopyalayıp millete bedava verebilirim kendimde istediğim kadar yiyebilirim. Market sahibi de hiçbir şey satamaz ve batar. Güzel mantık bu kafadan bende istiyorum ya. Hakkım kimseye helal değil.

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Arda
Paylaşımlı hesapların şöyle bir falsosu var bi anda adam kafasına göre şifreyi değiştirebiliyor yada steamdaysa eğer başka satın alan kişilerde aynı anda oynarken senin oyununa müdahale edebiliyor. Yoksa cidden güzel bir sistem
Hocam güvenilir satıcılarda öyle problem yaşamadım hiç.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam güvenilir satıcılarda öyle problem yaşamadım hiç.
bu steamin özelliği kanka bunu bilmeyen kullanıcılar yapabiliyor bunu ben yaşamıştım daha önce 3-5 oyun almıştım zamanında.

Tatmin etmedi. O zaman ben bakkala gideyim 1 tane çikolata alayım sonra bakkala gelen herkese o çikolata kutusundan 1 tane vereyim bakkal sahibine sadece 1 tane çikolata parası gitsin ama bakkal sahibi 100-1000 tane çikolata bedava versin (senin deyişle benim aldığım çikolatanın parasından alsın yani alamasın) yani zarar etsin.
Tamam Bilader sen bildiğin gibi yap ki sen steamden alsan bile oyunun lisans'ını alıyorsun sadece oyun senin olmuyor steam hesabın kapanana kadar kiralıyorsun.

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Arda
bu steamin özelliği kanka bunu bilmeyen kullanıcılar yapabiliyor bunu ben yaşamıştım daha önce 3-5 oyun almıştım zamanında.
Böyle hesaplarda çevrimdışı kullanmak lazım zaten hocam. Çevrimdışı kullanınca bir problem olmuyor.

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Can Ömer
Ben o zaman marketten girip istediğimi çalıp onları kopyalayıp millete bedava verebilirim kendimde istediğim kadar yiyebilirim. Market sahibi de hiçbir şey satamaz ve batar. Güzel mantık bu kafadan bende istiyorum ya. Hakkım kimseye helal değil.
Yapabiliyorsan durduğun kabahat, korsan oyun sadece Türkiyede bir problem sanıyorsun galiba, peki korsan oyundan batan kaç şirket gördün? Bir de korsan oyunu piyasada dolaşmayan kaç büyük şirket gördün. Abraham Wald'ın karar teorisini hiç duymuş muydun? Tadını almadığın yemeği canın çeker mi? :D

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Böyle hesaplarda çevrimdışı kullanmak lazım zaten hocam. Çevrimdışı kullanınca bir problem olmuyor.
katılıyorum, dalgınlığıma geldiğinde yaşamıştım zaten. bu durumu

Yapabiliyorsan durduğun kabahat, korsan oyun sadece Türkiyede bir problem sanıyorsun galiba, peki korsan oyundan batan kaç şirket gördün? Bir de korsan oyunu piyasada dolaşmayan kaç büyük şirket gördün. Abraham Wald'ın karar teorisini hiç duymuş muydun? Tadını almadığın yemeği canın çeker mi? :D
Kesinlikle bu konuyla ilgili güzelce açıklayan bir videoda izlemiştim o videoyu bulursam atarım.

Top Bottom