Neler Yeni

Çözüldü✓ AK820 pro TFT screen

ThePercy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir ÖZGENÇ
Bu TFT ekranına GIF yükleme olayı sadece kablo ile bağlıyken mi oluyor 2.4G üzerinden kullanırken çalışmıyor mu?

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Yiğit
Bu TFT ekranına GIF yükleme olayı sadece kablo ile bağlıyken mi oluyor 2.4G üzerinden kullanırken çalışmıyor mu?
hocam kablo takılıyken yükleniyor kablosuzda en son ne yüklediysen o oynatılıyor kablosuzda gif yükleme olmuyor

ThePercy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir ÖZGENÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kablodayken GIF'i yükledim fakat 2.4g'ye geçtiğimde yine o şarj kısmını gösteren ekran geliyor GIF gözükmüyor. 2.4g ile bağlıyken uygulamasını açtıp GIF'i seçmek istersem de uygulamadaki TFT ekran kısmı görünmüyor

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Yiğit
Hocam kablodayken GIF'i yükledim fakat 2.4g'ye geçtiğimde yine o şarj kısmını gösteren ekran geliyor GIF gözükmüyor. 2.4g ile bağlıyken uygulamasını açtıp GIF'i seçmek istersem de uygulamadaki TFT ekran kısmı görünmüyor
hocam fn + ses tekerleğine basarsanız klavyede ışıklar kırmızı yanıp sönecek ondan sonra tekerleği döndürüp ekranı kontrol edebiliyorsunuz

ThePercy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir ÖZGENÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam vallahi çok sağol ya:blobdance:

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Yiğit
hocam fn + ses tekerleğine basarsanız klavyede ışıklar kırmızı yanıp sönecek ondan sonra tekerleği döndürüp ekranı kontrol edebiliyorsunuz
eğer yeniden fn + ses tekerleğine basarsanız yine ışıklar yanıp sönecek bu seferde ekran kontrolü yerine bilgisayarın sesini açıp kapatabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam vallahi çok sağol ya:blobdance:
rica ederim hocam bende ak820 pro kullanıyorum sorunuz olursa etiketleyebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,803
Üyeler
164,564
Son üye
Key56
Top Bottom