Neler Yeni

Bu amoled yanığımı olabilirmi?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Bugün 2. El bir xiaomi 13 ultra aldım 19 bin e aldığım adam temiz birine benziyordu ürün bayağı bir kullandıktan sonra farkettim sanırım cihazda amoled yanığı var. Cihaz çok eski bir cihazda olamaz bu nasıl mümkün olabilir sizce ne yapmalıyım?

Ekler

• IMG_20241120_010205.jpg
    IMG_20241120_010205.jpg
    1.7 MB · Hit: 181

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
HasHoca
Bugün 2. El bir xiaomi 13 ultra aldım 19 bin e aldığım adam temiz birine benziyordu ürün bayağı bir kullandıktan sonra farkettim sanırım cihazda amoled yanığı var. Cihaz çok eski bir cihazda olamaz bu nasıl mümkün olabilir sizce ne yapmalıyım?
Evet , benim note11 prodada Instagram yanığı var 😁

Ps4cü35

80+ Bronze
Ulan bu teknoloji işi de ne sıkıntılar var ya monitör alıyon valorant Hud u iz yapıyoe

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
farkında değildir muhtemelen
evet ama adamın da fark ettiğini zannetmiyorum
Muhtemelen fark etmemiştir bende tuşları kaldırınca gözüme battı. Aldığım abi biraz yaşlı sayılırdı zaten. Sizce ne yapmalıyım? Aldığım fiyattan gayet memnunum. Enazından bu problem için fiyattan biraz düşmek mantıklımı sizce. Zaten parasını verdim ama olsun.

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yiğit
geçmiş olsun hocam evet amoled yanığı olmuş benim eski samsung s4 te de vardı çok göze batmıyordu ama

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yiğit

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
size kalmış hocam baya bi uyguna almışsınız zaten o yanık geçmez panel değişimi yapmanız lazım bilginiz olsun
Çok fazla göze batmıyor ama alışmak lazım sanırım. Peki sizce Satıcıya her ihtimale karşı belirteyimmi bu durumu?

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yiğit
Çok fazla göze batmıyor ama alışmak lazım sanırım. Peki sizce Satıcıya her ihtimale karşı belirteyimmi bu durumu?
zaten parasını vermişsiniz cihazı satın almışsınız belirtsenizde bişey olacağını sanmıyorum ama belirtin içinizde kalmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

siz satarkende sistem tuşlarını açın kimse yanık olduğunu anlamaz kapatmadığı sürece y.t.d. :D

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
zaten parasını vermişsiniz cihazı satın almışsınız belirtsenizde bişey olacağını sanmıyorum ama belirtin içinizde kalmasın

siz satarkende sistem tuşlarını açın kimse yanık olduğunu anlamaz kapatmadığı sürece y.t.d. :D
fark etmiştim test ederken ama yazılımsal bir sıkıntı falan demiştim şimdi cihaza yazılım atarken fark ettim Ama Satıcıyıda suçlamıyorum zaten hafif yaşlı bir abiydi ve yön tuşlarını kullanıyordu. Tam ekran video izlemediği sürece fark etmesi imkansız olur. Çoğu kişi zaten tam ekran video izlemiyor. Neyse sağlık olsun. Bu arada öneriniz aklımda ama cihazı kolay kolay satacağımı düşünmüyorum yinede teşekkürler.

Bana garip gelen şey bende xiaomi 13 pro var ve bu cihaz 13 ultradan daha önce çıktı. Satın aldığım abi herlade sürekli full ışık kullanıyordu birazda güneşin altında bırakınca cihaza olan olmuş.

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yiğit
fark etmiştim test ederken ama yazılımsal bir sıkıntı falan demiştim şimdi cihaza yazılım atarken fark ettim Ama Satıcıyıda suçlamıyorum zaten hafif yaşlı bir abiydi ve yön tuşlarını kullanıyordu. Tam ekran video izlemediği sürece fark etmesi imkansız olur. Çoğu kişi zaten tam ekran video izlemiyor. Neyse sağlık olsun. Bu arada öneriniz aklımda ama cihazı kolay kolay satacağımı düşünmüyorum yinede teşekkürler.

Bana garip gelen şey bende xiaomi 13 pro var ve bu cihaz 13 ultradan daha önce çıktı. Satın aldığım abi herlade sürekli full ışık kullanıyordu birazda güneşin altında bırakınca cihaza olan olmuş.
aynen amoled yanığı sürekli ekranda sabit kalan şeylerde oluyor ve full parlaklikta uzun süre kullaninca iyice belirginleşiyor yapacak bir durum yok ona dediğim gibi isterseniz panel değişimi yapın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom