Daha once kullanmis oldugum redmi note 8 cihazda da aynı sorun vardı ve bu arada bir gidiyor ve tekrar geliyordu. Ama cözumu yok galiba bunun gecmis olsun ve evet bu amoled yaniği olmus oluyor.Bugün 2. El bir xiaomi 13 ultra aldım 19 bin e aldığım adam temiz birine benziyordu ürün bayağı bir kullandıktan sonra farkettim sanırım cihazda amoled yanığı var. Cihaz çok eski bir cihazda olamaz bu nasıl mümkün olabilir sizce ne yapmalıyım?
Aldığım abi sürekli wireless ile şarj ediyordu cihazı. Eğer wireless şarj kalitesiz ise cihaz deli ısınıyor belki ondan olmuş olabilir.Bu kalıcı olmayabilir. Bazen ekran kapalı kalınca kendi kendine geçiyor bir süre sonra. Muhtemelen telefon sıcakta çok çalıştı ondan dolayı kısa sürede olmuştur.
Deneyeceğim hocam saolunSürekli seri renk değiştiren bir video açın cihazla baya uzun süre açık kalsın. Belki bir faydası olur. Başka yapabilcegin bir şey malesef yok
Sırf azıcık amoled yanığı için panel değiştirmek gereksiz para olur. Şimdilik alışmaya çalışacağım yapacak bir şey yok.aynen amoled yanığı sürekli ekranda sabit kalan şeylerde oluyor ve full parlaklikta uzun süre kullaninca iyice belirginleşiyor yapacak bir durum yok ona dediğim gibi isterseniz panel değişimi yapın
Benim note 10 pro dada var kronik bu ekranlardaBugün 2. El bir xiaomi 13 ultra aldım 19 bin e aldığım adam temiz birine benziyordu ürün bayağı bir kullandıktan sonra farkettim sanırım cihazda amoled yanığı var. Cihaz çok eski bir cihazda olamaz bu nasıl mümkün olabilir sizce ne yapmalıyım?
Amoled yanığı.Bugün 2. El bir xiaomi 13 ultra aldım 19 bin e aldığım adam temiz birine benziyordu ürün bayağı bir kullandıktan sonra farkettim sanırım cihazda amoled yanığı var. Cihaz çok eski bir cihazda olamaz bu nasıl mümkün olabilir sizce ne yapmalıyım?
diğer arkadaşlar belki geçer başka ekranları aç geçer vs. demişte pek sanmıyorum geçeceğini çünkü biraz fazla belirgin gibi attığın fotodaki yanık ama yinede hiç yoktan denemiş olursun. birde aslında çooook uzun vadede bi ihtimal belki geçer çünkü sen sistem tuşlarını kapatıp kullanıyorum dedin orda artık sabit bişey olmaycakAldığım abi sürekli wireless ile şarj ediyordu cihazı. Eğer wireless şarj kalitesiz ise cihaz deli ısınıyor belki ondan olmuş olabilir.
Deneyeceğim hocam saolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sırf azıcık amoled yanığı için panel değiştirmek gereksiz para olur. Şimdilik alışmaya çalışacağım yapacak bir şey yok.
İnşallah geçer ama bende çok sanmıyorum geçeceğinidiğer arkadaşlar belki geçer başka ekranları aç geçer vs. demişte pek sanmıyorum geçeceğini çünkü biraz fazla belirgin gibi attığın fotodaki yanık ama yinede hiç yoktan denemiş olursun. birde aslında çooook uzun vadede bi ihtimal belki geçer çünkü sen sistem tuşlarını kapatıp kullanıyorum dedin orda artık sabit bişey olmaycak
Geri vermek ne alaka almışsın bir kere sonuç olarak kontrol edip aldınSizce cihazı geri vermelimiyim?
aynen bende dedim zaten 2. el bi cihaz bu adam geri almak istemez büyük ihtimalle zatenGeri vermek ne alaka almışsın bir kere sonuç olarak kontrol edip aldın
Aynısını dün yaşadım çünkü de s24 ultra sattım çizik bulmuş geri vermek istiyor öyle iş mi olur bakıp aldın sonuçtaaynen bende dedim zaten 2. el bi cihaz bu adam geri almak istemez büyük ihtimalle zaten