Neler Yeni

Bu amoled yanığımı olabilirmi?

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Enis
Sürekli seri renk değiştiren bir video açın cihazla baya uzun süre açık kalsın. Belki bir faydası olur. Başka yapabilcegin bir şey malesef yok

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu kalıcı olmayabilir. Bazen ekran kapalı kalınca kendi kendine geçiyor bir süre sonra. Muhtemelen telefon sıcakta çok çalıştı ondan dolayı kısa sürede olmuştur.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Barış Okçu
Amoled yanığı çok kolay oluşuyor ya bende de samsung s20fe bar üstteki barda bildirim simgeleri yanmış bazen çok gözüme çarpıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Orakçı
Bugün 2. El bir xiaomi 13 ultra aldım 19 bin e aldığım adam temiz birine benziyordu ürün bayağı bir kullandıktan sonra farkettim sanırım cihazda amoled yanığı var. Cihaz çok eski bir cihazda olamaz bu nasıl mümkün olabilir sizce ne yapmalıyım?
Daha once kullanmis oldugum redmi note 8 cihazda da aynı sorun vardı ve bu arada bir gidiyor ve tekrar geliyordu. Ama cözumu yok galiba bunun gecmis olsun ve evet bu amoled yaniği olmus oluyor.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Bu kalıcı olmayabilir. Bazen ekran kapalı kalınca kendi kendine geçiyor bir süre sonra. Muhtemelen telefon sıcakta çok çalıştı ondan dolayı kısa sürede olmuştur.
Aldığım abi sürekli wireless ile şarj ediyordu cihazı. Eğer wireless şarj kalitesiz ise cihaz deli ısınıyor belki ondan olmuş olabilir.
Sürekli seri renk değiştiren bir video açın cihazla baya uzun süre açık kalsın. Belki bir faydası olur. Başka yapabilcegin bir şey malesef yok
Deneyeceğim hocam saolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen amoled yanığı sürekli ekranda sabit kalan şeylerde oluyor ve full parlaklikta uzun süre kullaninca iyice belirginleşiyor yapacak bir durum yok ona dediğim gibi isterseniz panel değişimi yapın
Sırf azıcık amoled yanığı için panel değiştirmek gereksiz para olur. Şimdilik alışmaya çalışacağım yapacak bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alperen
Bugün 2. El bir xiaomi 13 ultra aldım 19 bin e aldığım adam temiz birine benziyordu ürün bayağı bir kullandıktan sonra farkettim sanırım cihazda amoled yanığı var. Cihaz çok eski bir cihazda olamaz bu nasıl mümkün olabilir sizce ne yapmalıyım?
Benim note 10 pro dada var kronik bu ekranlarda

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,351
İsim
Hacı
Amoled yanığı.

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Yiğit
Aldığım abi sürekli wireless ile şarj ediyordu cihazı. Eğer wireless şarj kalitesiz ise cihaz deli ısınıyor belki ondan olmuş olabilir.

Deneyeceğim hocam saolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sırf azıcık amoled yanığı için panel değiştirmek gereksiz para olur. Şimdilik alışmaya çalışacağım yapacak bir şey yok.
diğer arkadaşlar belki geçer başka ekranları aç geçer vs. demişte pek sanmıyorum geçeceğini çünkü biraz fazla belirgin gibi attığın fotodaki yanık ama yinede hiç yoktan denemiş olursun. birde aslında çooook uzun vadede bi ihtimal belki geçer çünkü sen sistem tuşlarını kapatıp kullanıyorum dedin orda artık sabit bişey olmaycak

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
diğer arkadaşlar belki geçer başka ekranları aç geçer vs. demişte pek sanmıyorum geçeceğini çünkü biraz fazla belirgin gibi attığın fotodaki yanık ama yinede hiç yoktan denemiş olursun. birde aslında çooook uzun vadede bi ihtimal belki geçer çünkü sen sistem tuşlarını kapatıp kullanıyorum dedin orda artık sabit bişey olmaycak
İnşallah geçer ama bende çok sanmıyorum geçeceğini

grasdiyas

80+ Silver
büyük ihtimal 0 alsan bile instagram veyada yön tuşları yüzünden olucak yine geçiceğini sanmıyorum

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Yiğit

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Ensar Polat
aynen bende dedim zaten 2. el bi cihaz bu adam geri almak istemez büyük ihtimalle zaten
Aynısını dün yaşadım çünkü de s24 ultra sattım çizik bulmuş geri vermek istiyor öyle iş mi olur bakıp aldın sonuçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,388
Üyeler
160,842
Son üye
maxprint
Top Bottom