oradaki süre uzun zaten komple kapatırsam pcyi kapattığımda da açık kalıyor her seferinde switchden kapatmak lazım saçma öyleuygulamasından sleep ayarını kapatman gerekiyor
Hayir ben kapattim pc acikken full acik kapatinca kapaniyor klavyeoradaki süre uzun zaten komple kapatırsam pcyi kapattığımda da açık kalıyor her seferinde switchden kapatmak lazım saçma öyle
kablosuz kullandığına emin misinHayir ben kapattim pc acikken full acik kapatinca kapaniyor klavye
Dongle ile kullaniyorumkablosuz kullandığına emin misin
Kampanya ekranından almanız gerekliydi. wincredit ile bedavaödül yazarak iki kampanya sayfasına da ulaşabilirsin.Arkadaşlar kredi iade mevzuu varmış o nerde göremedim. Ben 4 klavye 1 mouse falan aldım ama herhangi bir geri ödeme, iadesi falan olmadı. Nereye bakmam lazım?
Ben onu yazmıştım galiba, etkinlik süresi sona erdi diyor bendeKampanya ekranından almanız gerekliydi. wincredit ile bedavaödül yazarak iki kampanya sayfasına da ulaşabilirsin.
Promosyonlardan %99 indirim gelmiştiYa nasıl 28tl oluyor hocam ben anlamadım o muhabbeti
Ayakkabı aldım klavye denk gelmedi ama olsun çin malı ayakkabı giymedik demeyiz tr malından iyidir.Promosyonlardan %99 indirim gelmişti
Bana dediysen 2 tane aldım al satcı değilim alıp almamak bana kalmış28 liraya alabiliyor olmak ama almamak Sabah sabah iyi güldüm.
Hocam klavye bana denk geldide her türlü yanında ürünler filan ekliyorsun 2 tane almıştım çok kurcaladım bende de gitti klavyeAyakkabı aldım klavye denk gelmedi ama olsun çin malı ayakkabı giymedik demeyiz tr malından iyidir.
E yeter da güldük bitti.Bana dediysen 2 tane aldım al satcı değilim alıp almamak bana kalmış