Neler Yeni

Yardım Ajazz aj159 apex obsidyen skatez.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
eyyüb
İçi boş. Aj 159 ile aynı alt taraf. Bizim dongle aj159 gibi içinde gelmiyor dışında ayrı 8khz olarak geliyor niye delik var derseniz sadece etiket değiştiriyorlar maliyet kısmak için. Ayrı taban üretmek yerine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam direkt cam masalar gibi yapın daha iyi boydan boya nedir :D
var mı cam pad onerin :D
şunu indirim yakalayıp alım diyorum.
1732099783697.png

Hermitus

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Alttakiler vida deliklerini kapatacak şekilde. Bu şekil güzel gidiyor sensör skatezini çıkarmaya gerek yok. Eğer sana yavaş geliyorsa üstü 3 yap; 2 köşe aynı şekil kalsın, 1 yukarı doğru ortaya koy.
bunlar skatez mi o ufak daireler? sizce stok hali değiştirilmeli mi ve bunları nerden temin edebilirim?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
var mı cam pad onerin :D
O kadar pahalilar ki araştırmaya yeltenmedim :D
bunlar skatez mi o ufak daireler? sizce stok hali değiştirilmeli mi ve bunları nerden temin edebilirim?
Evet. Hocam normal kullanıcı iseniz gerek duymayabilirsiniz. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız bence değiştirin. Benim mousepade sürtünüyordu eski skatez ve kaymıyordu.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
eyyüb

Evet. Hocam normal kullanıcı iseniz gerek duymayabilirsiniz. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız bence değiştirin. Benim mousepade sürtünüyordu eski skatez ve kaymıyordu.
sorma anca %50-70 yakalarsam patlarım 1tane mutlu son :D

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
sorma anca %50-70 yakalarsam patlarım 1tane mutlu son :D
Ben zaten longtengi de kaç sene önce aldım qck ölünce kullanırım diye de namussuz ölmedi gitti. Longteng poşetinde dura dura yamuk kaldı masada duzlesmesini bekliyorum hala. Sensör 1mmden okuyor diye sürekli sorun yaşıyorum.

Hermitus

80+ Bronze

nerden alabilirim kaç para vs ve hangi tür almalıyım bilgi verirseniz çok iyi olur. sadece bf oynuyorum valo cs vs oynamıyorum.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
eyyüb
Ben zaten longtengi de kaç sene önce aldım qck ölünce kullanırım diye de namussuz ölmedi gitti. Longteng poşetinde dura dura yamuk kaldı masada duzlesmesini bekliyorum hala. Sensör 1mmden okuyor diye sürekli sorun yaşıyorum.
Apex elime küçük ve çok basık geldi.
Sevemedim 179 apex kovalıyorum.
338 TL bile satıldı tr satış hep yok 🥹
Stanla oda.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
nerden alabilirim kaç para vs ve hangi tür almalıyım bilgi verirseniz çok iyi olur. sadece bf oynuyorum valo cs vs oynamıyorum.
Hocam 2 seçenek var. Biri Türkiye'de wraith adlı sitede satılıyor link alırken swar50 kodu kullanın 50tl indirim oluyordu en son.
Diğeri ise bendeki beyaz olan farkı bir tık daha hızlı bu. O da Aliexpress'te satılıyor vergi dahil 230 gibi bir şeydi link

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
eyyüb
Hocam 2 seçenek var. Biri Türkiye'de wraith adlı sitede satılıyor link alırken swar50 kodu kullanın 50tl indirim oluyordu en son.
Diğeri ise bendeki beyaz olan farkı bir tık daha hızlı bu. O da Aliexpress'te satılıyor vergi dahil 230 gibi bir şeydi link
Geçen kodla alicaktim direk aldım iyi mi? 😂 unuttum kodu

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
Apex elime küçük ve çok basık geldi.
Sevemedim 179 apex kovalıyorum.
338 TL bile satıldı tr satış hep yok 🥹
Stanla oda.
Önü fazla basık ama totosu büyük oturuyor ele. Önden dolayı clawda yoruyor attack shark yormuyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen kodla alicaktim direk aldım iyi mi? 😂 unuttum kodu
Bir şey olmaz hocam gidesi varsa engel olamayız o 50 liraya:)

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Erdi
Hocalarım benim 159 pro da mousepad de sanki sürtünüyor gibi hissediyorum nerden alabilirim kaliteli skatez mouse tavada kızarmış tereyağı gibi kaysın 😄

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
Hocalarım benim 159 pro da mousepad de sanki sürtünüyor gibi hissediyorum nerden alabilirim kaliteli skatez mouse tavada kızarmış tereyağı gibi kaysın 😄
Link attım yukarıda tavada kaysın gibi istersen benimkinden çek al Aliexpress'ten misss.

Top Bottom