anlamadım hocamcompact küçük büyüğü yok pahalı 45x45 olsa süper olurdu
Da valla bendede siyah apex var ice mı alsam obsidyenmi alsam bilemedim skatez için bir karar verebilsem sipariş vercem haftayabeyaz tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
controlün stoppingi fazla speed olarak blade y çalışır ya da direkt cosmic glass alınabilir fiyatı yakınmış
ha pardon compact baya küçükmüş evet blade y alınabilir benceanlamadım hocam
obsidyen bence şahsen iceı denemedim ama obsidyen yağ gibi kayıyorDa valla bendede siyah apex var ice mı alsam obsidyenmi alsam bilemedim skatez için bir karar verebilsem sipariş vercem haftaya
ben de diyorum fiyat niye böyle minnacık etmişler mousepadicompact olan 35x35 boy normal v2 stokya olmayan boyut 45x45 büyük olan güzel ama nasıl alıcaz .)
İşte hocam ice obsidyendende iyi kayıyor diyorlar ama bilemedim.Bendeki mousepad zamanında 90 liraya aliexpresste satılan 80x30 mouse pad napsam bilemedim.obsidyen bence şahsen iceı denemedim ama obsidyen yağ gibi kayıyor
https://wraithesports.com/products/...wbatfx2cN5MX1NQ77z52c2M72a8XA__BoCfrwQAvD_BwE bu cammı farklı birşeymiobsidyen bence şahsen iceı denemedim ama obsidyen yağ gibi kayıyor
ben de diyorum fiyat niye böyle minnacık etmişler mousepadi
sen mousepad al benceİşte hocam ice obsidyendende iyi kayıyor diyorlar ama bilemedim.Bendeki mousepad zamanında 90 liraya aliexpresste satılan 80x30 mouse pad napsam bilemedim.
kullandım hocam dotlarla biraz hızlı eriyebilir polimerhttps://wraithesports.com/products/...wbatfx2cN5MX1NQ77z52c2M72a8XA__BoCfrwQAvD_BwE bu cammı farklı birşeymi
polimer miş aşınmassa güzel.
Peki ne önerirsiniz hocam çok bir bütçe ayırmak istemiyorum açıkcası şöyle 200 250 bandında alabilirim max o yüzden skatez alsam diyorum baştasen mousepad al bence
kullandım hocam dotlarla biraz hızlı eriyebilir polimer
benim bildiğim hız konusunda obsidian ice olan modele göre daha hızlı. hız olarak yanzi > obsidian > ice v2 olarak biliyorum. obsidian tam ara model.Senin skatez bir tık daha yavaş benimkine göre. Ondan bu sana iyi gider daha hızlı olsun dersen üstü dedigim gibi 3 yaparsın.
Çok fark var, hiç anlamayan birinin bile fark edeceği kadar. Normalde ben de stok kullanırdım eskiyince değiştirirdim de bunun skatezi resmen mousepade takılıyor hışır hışır.
wraith diyorsan v2 i bilmem v1 kullanıyorum evet sesi çıkıyor o kadar fazla değil orta gibi bu arada işitme engelliyim sizin nasıl sesi duyduğun bilmemEvet
Ek olarak camlarda skatezler çok sesli oluyordu hala aynı mı?