Neler Yeni

Hem kod hem oyun için klavye

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eyüp
Bütçe
1000
Üniversite öğrencisiyim kod yazmak için sesiz bir klavye arıyorum arasıra oyunda oynuyorum çok öyle RGB falan olmasına gerek yok tek loş beyaz ışıklı falanda olur benim için farketmez mouse da alıcam ona daha bakmadım mouse da öneriniz varsa eğer beklerim ikisi için 1000 lira civarı düşünüyorum tam fiyatları bilmiyorum önerinizlere açığım

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe Taş
2000 bandında ama sessizliği nasıldır acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temu ortalama kaç günde geliyor
sessiz diyebilirim çoğu klavyeye göre şuan bende mevcut 1.5 yıla yakın yada daha fazla olmuş olabilir aktif şekilde kullanıyorum problem hiç yaşamadım ses konusundada problem yok isterseniz videosunu bulabilirsem atabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eyüp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sessiz diyebilirim çoğu klavyeye göre şuan bende mevcut 1.5 yıla yakın yada daha fazla olmuş olabilir aktif şekilde kullanıyorum problem hiç yaşamadım ses konusundada problem yok isterseniz videosunu bulabilirsem atabilirim
Kanki kusura bakma bunuda yazmamışım Türkçe deil diye biraz sıcak bakmadım bide enter tuşu büyük olsa daha iyi olur varmı bildigin o tarz bi sessiz klavye

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe Taş
Kanki kusura bakma bunuda yazmamışım Türkçe deil diye biraz sıcak bakmadım bide enter tuşu büyük olsa daha iyi olur varmı bildigin o tarz bi sessiz klavye
bütçen en fazla 1000 tl mi araştırayım alternatif yapayım sana

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Grant
Kanki söylemeyi unutmuşum kusura bakma nü
numerik tuşlu olsa daha çok işimi görür
Bence numerik alma kod için vs. ihtiyacın pek olmaz belki satır sonu gitme kısayolları işine yarar ama çokda gerekli değil burda konusu açıldı aula f75 olanı al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eyüp
Bence numerik alma kod için vs. ihtiyacın pek olmaz belki satır sonu gitme kısayolları işine yarar ama çokda gerekli değil burda konusu açıldı aula f75 olanı al.

Türkçe olmadığı için çok düşünmüyorum o tarz

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mershadow
ingilizce klavye kod yazarken daha iyi oluyor aslında. neden türkçe istiyorsun?

Top Bottom