Neler Yeni

S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl BUGÜN ERİŞİME AÇILIYOR !

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,785
İsim
MehmedVII
İncelemeler çok da iyi değil şimdilik. 70'lerde geziyor puanları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

200TL'ye de oynayabilirsin hocam. Sakin ol.
Öyle keyfi olmuyor. Cs vs oynadığımdan sürekli steam hesabımda ister istemez para olduğundan steamde çok oyunum var 1-2oyun için game pass mantıksız bana

Bende şaşırdım baya

Oyunu alcam diye keleşi sattım paraya erişim 1-2 gün içinde diyor.😄 napcam
Hangi keleş o 30 dolar
Ben 3 dolarlık simsiyahtan devam ediyom

Satriani

80+ Bronze
Öyle keyfi olmuyor. Cs vs oynadığımdan sürekli steam hesabımda ister istemez para olduğundan steamde çok oyunum var 1-2oyun için game pass mantıksız bana

Hangi keleş o 30 dolar
Ben bu CS'ye hiç bulaşmadım, rekabetçi oyun pek sevmiyorum.
Bu satışa konulan itemler neye göre düşüyor?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Arif
Tam tersi aslında pahalı 1-2 oyunu oynamak için gamepass mantıklı ama sizin bileceğiniz iş tabii.

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Göktuğ DADAŞ
oyunun yorumları şuan %90 olumlu görünüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r

Hangi keleş o 30 dolar
Redline şuna bi bak yaaa

Ekler

• IMG_4740.jpeg
    IMG_4740.jpeg
    3.1 MB · Hit: 14
  • Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,785
İsim
MehmedVII
Ben bu CS'ye hiç bulaşmadım, rekabetçi oyun pek sevmiyorum.
Bu satışa konulan itemler neye göre düşüyor?
Konu dışı olacak ama neyse. Eşya düşürmen için seviye atlaman lazım onun için de seçkin satın almalısın. Fiyatı biraz tuzlu 15 dolar falan ama çok rahat parasını çıkarıyorsun ve hile falan da pek gelmiyor çünkü para ödüyorsun ya. Haftada 1 hediyeler yenileniyor her seferinde 2 tane seçebiliyorsun. En kârlısı 1 kasa 1 skin oluyor. Haftada 2-3saat yetiyor bir de

Redline şuna bi bak yaaa
Simsiyahtan sonra güzel gelmiyor bana. Redline seven biri bence simsiyahı daha çok sever

Satriani

80+ Bronze
Konu dışı olacak ama neyse. Eşya düşürmen için seviye atlaman lazım onun için de seçkin satın almalısın. Fiyatı biraz tuzlu 15 dolar falan ama çok rahat parasını çıkarıyorsun ve hile falan da pek gelmiyor çünkü para ödüyorsun ya. Haftada 1 hediyeler yenileniyor her seferinde 2 tane seçebiliyorsun. En kârlısı 1 kasa 1 skin oluyor. Haftada 2-3saat yetiyor bir de

Simsiyahtan sonra güzel gelmiyor bana. Redline seven biri bence simsiyahı daha çok sever
Anladım, bu gelen hediyeleri de ederi doğrultusunda ' Topluluk Pazarı'nda satışa koyuyoruz o zaman.
Evet 15$ biraz fazla gibi ama ben canım sıkılınca oyuna girip, bu tip bi' şeyler gelirse de Steam cüzdanında biriktirmek için sordum, teşekkür ederim.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,785
İsim
MehmedVII
Anladım, bu gelen hediyeleri de ederi doğrultusunda ' Topluluk Pazarı'nda satışa koyuyoruz o zaman.
Evet 15$ biraz fazla gibi ama ben canım sıkılınca oyuna girip, bu tip bi' şeyler gelirse de Steam cüzdanında biriktirmek için sordum, teşekkür ederim.
Haftada garanti 1 dolar kazanıyor gibi bir ortalama var. H yoktan hem oyun parası hem de dahası geliyor. Aynı zamanda seviye de atladığından rozet de kazanabiliyorsun. Her 40 seviye tamamlamada o yılın rozetini alıyorsun ve o yıl bittikten sonra geçen yılın rozetini bir daha alma gibi imkanın yok ve takası da yapılamıyor. Hesabın değeri de artmış oluyor

Satriani

80+ Bronze
Haftada garanti 1 dolar kazanıyor gibi bir ortalama var. H yoktan hem oyun parası hem de dahası geliyor. Aynı zamanda seviye de atladığından rozet de kazanabiliyorsun. Her 40 seviye tamamlamada o yılın rozetini alıyorsun ve o yıl bittikten sonra geçen yılın rozetini bir daha alma gibi imkanın yok ve takası da yapılamıyor. Hesabın değeri de artmış oluyor
O zaman bir an önce başlayıp, bu yıl bitmeden rozeti alayım. :LOL:

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,865
Üyeler
160,896
Son üye
choicemite54899