Neden bunu almıyorsun?beyler klavye önerisi olan varmı kablosuz mekanik alıcam bulamıyorum
Aras kargo gerçekten iğrenç hizmet veriyor. Destek numarasını ara diyeceğim ama çağrı merkezine ulaşamıyorsun. Otomatik sisteme yönlendiriyor hep.Arkadaşlar aras kargo 1 saat önce kargonuzu teslim ettik dedi aula f75 di sipariş hala ne gelen var ne giden ben napıcam müşteri hizmetleri de kapalı bu saatte kimseyi arayamıyorum da ?
Neden bunu almıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aras kargo gerçekten iğrenç hizmet veriyor. Destek numarasını ara diyeceğim ama çağrı merkezine ulaşamıyorsun. Otomatik sisteme yönlendiriyor hep.
Muhtemelen teslim edildi durumuna getirip kendilerini rahatlatıyorlar, merak etme sana teslim etmeme gibi bir durumları olamaz. Max 2 - 3 gün içerisine sana getirilir siparişin.
Katılıyorum. Ben de hiç bu kadar beklemiyordum müthişmiş.Klavye bugün geldi. Bu kadar kaliteli beklemiyordum. Fiyatını fazlasıyla hakeden bir klavye. Yedek bir tane daha alasım geldi.
Ben durumun böyle olacağını hiç düşünmedim. Anlık panikle temuya yazdım vergiyle beraber para iadesi teklif ettiler. Forumda da okudum çok kez bu durumun suistimal edildiğini ama benim suçum ne şimdi burda teslim edildi diyor ne arayan var ne soran.Neden bunu almıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aras kargo gerçekten iğrenç hizmet veriyor. Destek numarasını ara diyeceğim ama çağrı merkezine ulaşamıyorsun. Otomatik sisteme yönlendiriyor hep.
Muhtemelen teslim edildi durumuna getirip kendilerini rahatlatıyorlar, merak etme sana teslim etmeme gibi bir durumları olamaz. Max 2 - 3 gün içerisine sana getirilir siparişin.
Benim siparişim 15 kasımda gümrükten çıkmasına rağmen bugüne kadar hiç güncelleme almadı. Sabah işe başlarken bir baktım kargo dağıtıma çıkmış, çok alakasız ve gereksiz bir süreçti. Taşlasam bu sorunda ben ancak Aras Kargoyu taşlayabilirim, aldığım hizmetten hiç memnun kalmadım.Ben durumun böyle olacağını hiç düşünmedim. Anlık panikle temuya yazdım vergiyle beraber para iadesi teklif ettiler. Forumda da okudum çok kez bu durumun suistimal edildiğini ama benim suçum ne şimdi burda teslim edildi diyor ne arayan var ne soran.
Eğer teslim ederseler temuyla tekrar iletişime geçip ödemesini yapabilir miyim? Çünkü ürün gelirse hem haram bir alışveriş yapmış olucam hem de adamları zarara sokucam.Benim siparişim 15 kasımda gümrükten çıkmasına rağmen bugüne kadar hiç güncelleme almadı. Sabah işe başlarken bir baktım kargo dağıtıma çıkmış, çok alakasız ve gereksiz bir süreçti. Taşlasam bu sorunda ben ancak Aras Kargoyu taşlayabilirim, aldığım hizmetten hiç memnun kalmadım.
Aras yetiştiremediği ürünleri teslim etmiş gibi gösterip ertesi gün dağıtıma çıkarır. Yıllardır aynı..Eğer teslim ederseler temuyla tekrar iletişime geçip ödemesini yapabilir miyim? Çünkü ürün gelirse hem haram bir alışveriş yapmış olucam hem de adamları zarara sokucam.