Hakikaten öyle. Sonradan farkettiğim bir şeyi geçenlerde yazdım ama çoğu insan gözden kaçırmıştır. Klavyedeki destek ayakları iki kademeli... Mükemmel bir ayrıntı.Klavye geldi, ben böyle bir şey görmedim arkadaş.
Boşa mı anlatıyorum haftalardır Sadece ışık farkı diyen her mesajın altına ses farkı da var yazıyorum.Hocam az once 2. Beyaz geldi güney de ses farkı bile var
Aşağı daha fazla keycape uyumlu orj keycap ile kullanacaksan fark etmiyormuşbana gelen üründe ışıklar aşagı bakiyor hangisi daha ideal ?
Bırakın inanmasınlarBoşa mı anlatıyorum haftalardır Sadece ışık farkı diyen her mesajın altına ses farkı da var yazıyorum.
Bırakın inanmasınlar
Knka gümrükleme de kac gün bekledi hoKlavye geldi, ben böyle bir şey görmedim arkadaş. Gamepower overlorddan sonra çağ atlamış gibiyim.
Tuşlar güzelmiş
3 tane klavye aldım hiçbiri bu şekilde gelmedi Gelse aynı keycaps siparişini geçerdim güzel olurdu. Güzel gözüküyor.
ses farkını video olarak atabilecek var mı ya merak ettikBoşa mı anlatıyorum haftalardır Sadece ışık farkı diyen her mesajın altına ses farkı da var yazıyorum.