Neler Yeni

Temu ilk alışveriş bugün geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğukan Koç
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce ilk defa temudan ve yurtdısından alışveriş yaptım kargo bugun teslim edildi fakat bunların hepsi açılmıs bu normal mi bilmediğim için soruyorum eğer normal değil ise ne yapmam lazım bilgi verirseniz sevirim

WhatsApp Görsel 2024-11-20 saat 19.10.44_923019ad.jpg
WhatsApp Görsel 2024-11-20 saat 19.10.44_aac957e2.jpg
WhatsApp Görsel 2024-11-20 saat 19.10.44_fd9b6742.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Rows official
hocam bende bugün aula f75 sipariş verdim inşallah böyle açık gelmez bu ne yırtılmış falan sıkıntı.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Erdoğan Aktaş

Akadir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce ilk defa temudan ve yurtdısından alışveriş yaptım kargo bugun teslim edildi fakat bunların hepsi açılmıs bu normal mi bilmediğim için soruyorum eğer normal değil ise ne yapmam lazım bilgi verirseniz sevirim

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam bazı durumlarda gümrükte içi açılıp bakılabiliyor. ama yinede temu ile iletişime geçin bakalım ne diyecekler belki özür mahiyetinde bi kredi falan verirler.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,879
İsim
.

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Burak Taşdemir
Çinden kıtalar arası bir seyahat sonucu birden fazla kişinin elinden geçen bir ürün almışsınız. Hijyen kurallarının önemli olduğu bir ürün olsaydı anlardım da. Klavyenin çalışması ve alınan ürünlerin sıkıntısız olması daha önemli değil midir?

lonelyboy

80+
gümrükte karıştırıyolar içini tekrar paketliyolar sıkışık bi şekilde geliyo kargolar

Palo DAYI 👑

80+ Gold
gümrükteki elemanlara bağlı acıp bakabiliyorlar benımkınde acılma falan yoktu ama o şekılde gelenlerde vardı diye hatırlıyorum ben hem apex hem alua klavye aldım ikiside açılmamiş olarak gelid elime

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,613
İsim
Kerem Çavuş
Gümrük kontrol etmiş , ürün 2.el olduğu için değil

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Arda Yıldırım
Çinden kıtalar arası bir seyahat sonucu birden fazla kişinin elinden geçen bir ürün almışsınız. Hijyen kurallarının önemli olduğu bir ürün olsaydı anlardım da. Klavyenin çalışması ve alınan ürünlerin sıkıntısız olması daha önemli değil midir?
Daha önemli olsa bile bu durumu önemsiz kılmıyor ki. Ben şahsen aldığım ürünün paketinin açılıp kurcalanmasını istemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Lütfü A
gümrükte kontrol edilmiştir, klavyede sıkıntı yoksa kullan abartmaya gerek yok kartonu yırtılmış diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğukan Koç
arkadaşlar sadece klavye almadım klavye alsam calısıp calısmadıgı yeter atmak istemediğim ürünler var hediyeler var bozuk bi çoğu

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Burak Taşdemir
Daha önemli olsa bile bu durumu önemsiz kılmıyor ki. Ben şahsen aldığım ürünün paketinin açılıp kurcalanmasını istemem.
Bu tarz durumları göze alarak alışverişte bulundum. Benim için önemli değil arkadaş için önemli olabilir. Eskiden ürün alıp gelmediği veya gümrüğe takıldığı oluyordu. Temu tüm ayarlamaları yapıp Türkiye gümrüğünde sıkıntı çıkmaması için çabalıyor. Bunları araştırıp öncelikleri belirlemek gerekiyor. Ben ürünün çalışması ve gümrüğe takılmamasını arzu ettim ve sonuçta bir sıkıntı yaşamadım.

Top Bottom