Neler Yeni

Yardım Oyun için monitör önerisi

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Master yi
Hocam forumda birkaç tane msi ve lg paylaşılmıştı, onlar çok daha fpdir diye düşünüyorum şahsen. 4k civarında idiler.
Hoparlör şart değilse bu monitör de güzel diye biliyorum ben, bi araştırın.
Bu direkt alınabilir galiba öven çoktu
Hepsine epeyden bakıyorum nekadar doğru bilmiyorum ama panel renk kalitw olarak hepsi birbirine yakın ve sanırım AOC en iyisi içlerinden ama çok büyük farklar yok ama Asus bakıyorum oyun konusunda oladar çok teknoloji ve destek sunuyor ki baktığım zaman neredeyse hepside oyun için önemli özellikler diğerleri gözümden düşüyor bide sen ne dersin ? Vatana gidip kendi gözümle görmem gerekiyor bi önce yakından bakıcam ama panel kalitesine önem versem de daha çok oyun odaklıyım oyüzden Asus daha bi gözüme giriyor

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsine epeyden bakıyorum nekadar doğru bilmiyorum ama panel renk kalitw olarak hepsi birbirine yakın ve sanırım AOC en iyisi içlerinden ama çok büyük farklar yok ama Asus bakıyorum oyun konusunda oladar çok teknoloji ve destek sunuyor ki baktığım zaman neredeyse hepside oyun için önemli özellikler diğerleri gözümden düşüyor bide sen ne dersin ? Vatana gidip kendi gözümle görmem gerekiyor bi önce yakından bakıcam ama panel kalitesine önem versem de daha çok oyun odaklıyım oyüzden Asus daha bi gözüme giriyor

bide bu video var Asus için gayet güncel Asus TUF Gaming VG279QL3A

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Asus da fena durmuyor kağıt üstünde ama genellikle panel işlerinden iyi anlayan arkadaşların ben aocu önerdiklerini gördüm.

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Master yi
Asus da fena durmuyor kağıt üstünde ama genellikle panel işlerinden iyi anlayan arkadaşların ben aocu önerdiklerini gördüm.
Sorma burdan bakınca Asus hem genel kullanım hemde oyun için çok iyi görünüyor yanlış bilmiyorsam da asusun panelini de LG den alıyor LG yi anlatmaya gerek yok sanırım:) öyle işte bi Vatana gidip bakacağım 27 inch giderse hoşuma alacağım bakalım

Ee ne dersin diyeceğin son bir şey var mı ?

@B1L0

Son düzenleme:

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Sorma burdan bakınca Asus hem genel kullanım hemde oyun için çok iyi görünüyor yanlış bilmiyorsam da asusun panelini de LG den alıyor LG yi anlatmaya gerek yok sanırım:) öyle işte bi Vatana gidip bakacağım 27 inch giderse hoşuma alacağım bakalım

@B1L0
Önceki konuda dediğim gibi hocam, cs valo oynayan biri için bence 27 büyük, 24 ideal. Ben olsam aocu alırdım, olmazsa gigabyte falan alırdım ama tabi siz bilirsiniz.

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Master yi

@B1L0
Birde HDR çok önemli ve gerekli bi şey mi çünkü 27 olmazsa tamamen aynı özelliklere sahip HDR ve 1 2 özellik yok ve yine full pivot olan ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A modelini alacağım

Önceki konuda dediğim gibi hocam, cs valo oynayan biri için bence 27 büyük, 24 ideal. Ben olsam aocu alırdım, olmazsa gigabyte falan alırdım ama tabi siz bilirsiniz.
AOC a baktım da stoğu yok:)) hp de var 13k kdjxjxjxjkdjcudkxks

Son düzenleme:

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Birde HDR çok önemli ve gerekli bi şey mi çünkü 27 olmazsa tamamen aynı özelliklere sahip HDR ve 1 2 özellik yok ve yine full pivot olan ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A modelini alacağım

AOC a baktım da stoğu yok:)) hp de var 13k kdjxjxjxjkdjcudkxks
Hdr işinde detaylı bir bilgim yok maalesef yanlış yönlendirmeyeyim. İlk mesajımda atmıştım qp sitesinden aocun linkini, 6k.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,359
Üyeler
160,837
Son üye
zlagi