Geçerli varmı bana atsanhiç bir fark yok..pazarlama taktigi..
mak key internette zibil gibi..isteyen olursa atarım..
Geçerli varmı bana atsanhiç bir fark yok..pazarlama taktigi..
mak key internette zibil gibi..isteyen olursa atarım..
24 saatlik diyorlar ustad3 er tane aldım. Arada formatta kullanırım. Sms üstünden gönderilecek yazıyor
Demek ki free keyleride para ile satıyor namıssızlar..satın almistim ama ben iyi yanı oem keymiş
24 saatte kullanmazsan kod gecersiz oluyor istersen 20 tane al3 er tane aldım. Arada formatta kullanırım. Sms üstünden gönderilecek yazıyor
peki doğruluğunu nasıl teyit edebiliriz ve her formattan sonra kullanabilirmiyiz yoksa tek sefer girdikten sonra format sonrası otomatik olarak aktifleşiyor muMicrosoft Windows 11 Pro 32&64 Bit Uyumlu Dijital Lisans Anahtarı Key Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Microsoft Windows 11 Pro 32&64 Bit Uyumlu Dijital Lisans Anahtarı Key yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Microsoft Windows 11 Pro Key 64 Bit & 32 Bit Uyumlu Dijital Anahtar Fiyatı - Trendyol
Microsoft Windows 11 Pro 32&64 Bit Uyumlu Dijital Lisans Anahtarı Key WIN11PR0 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Microsoft Windows 11 Professional Dijital Key Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Microsoft Windows 11 Professional Dijital Key yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
peki doğruluğunu nasıl teyit edebiliriz ve her formattan sonra kullanabilirmiyiz yoksa tek sefer girdikten sonra format sonrası otomatik olarak aktifleşiyor mu
hepsiburada 2 tanesi 6 tlminimum sipariş adeti 3
alsatcılara duyrulur
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok mu daha da indiren
teekkür ederim peki sorumun devamıyla ilgili bilginiz var mı
mak keyler sıkıntı hocam;teekkür ederim peki sorumun devamıyla ilgili bilginiz var mı
anladım teşekkür ederimmak keyler sıkıntı hocam;
etkinleştirme sınırını astınız diye hata verir buyuk ihtimal ileriki zamanda
etkinleştirmeyi oto yapmayabilir vs vs..