Cassius Clay
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 429
Hocam w10 home kodunuz var mı?hiç bir fark yok..pazarlama taktigi..
mak key internette zibil gibi..isteyen olursa atarım..
Hocam w10 home kodunuz var mı?hiç bir fark yok..pazarlama taktigi..
mak key internette zibil gibi..isteyen olursa atarım..
Microsoft activation scrips (retail)![]()
Microsoft çalışanı bile kullanmış https://www.techspot.com/news/97976...port-used-pirate-script-activate-windows.html![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
hocam window un orjinol olup olmadığını nasıl anlarım kendi sistemmimdeminimum sipariş adeti 3
alsatcılara duyrulur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok mu daha da indiren
hocam window un orjinol olup olmadığını nasıl anlarım kendi sistemmimde
slmge.vbs -dli mi yazıyorum command olarak
suan baktım pro retail/oem yokSağlam bulamaz mıyız daha yeni PC kurdum 10 pro lisans lazım.
yonetici olarak aç.slmge.vbs -dli mi yazıyorum command olarak
suan baktım pro retail/oem yok
mak istersem yaz.
yonetici olarak aç.
slmgr.vbs -dli
Mak farkı nedir hocam alabilirim.suan baktım pro retail/oem yok
mak istersem yaz.
yonetici olarak aç.
slmgr.vbs -dli
Ben de baktım şimdi bütün retailler dead olmuşsuan baktım pro retail/oem yok
mak istersem yaz.
yonetici olarak aç.
slmgr.vbs -dli
sanallaştırma üzerinden denedim güzel etkinleştirdi çalışıyor ama formatta ne oluyor onu bilen var mı![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
Microsoft çalışanı bile kullanmış https://www.techspot.com/news/97976...port-used-pirate-script-activate-windows.html
Hocam anakarta yaziliyor (HWİD) seçeneğini seceriseniz.sanallaştırma üzerinden denedim güzel etkinleştirdi çalışıyor ama formatta ne oluyor onu bilen var mı
satın almistim ama benfree paylasılan keylerden..