Sonra bütün pcnin bilgilee gitmesin heriflereSorun olacağını zannetmiyorum hocam
BANA YOLLA 1 TANE LAZIMhiç bir fark yok..pazarlama taktigi..
mak key internette zibil gibi..isteyen olursa atarım..
Bedava kodları parayla satma işiMicrosoft Windows 11 Pro 32&64 Bit Uyumlu Dijital Lisans Anahtarı Key Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Microsoft Windows 11 Pro 32&64 Bit Uyumlu Dijital Lisans Anahtarı Key yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Microsoft Windows 11 Pro Key 64 Bit & 32 Bit Uyumlu Dijital Anahtar Fiyatı - Trendyol
Microsoft Windows 11 Pro 32&64 Bit Uyumlu Dijital Lisans Anahtarı Key WIN11PR0 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
mak keyler kurumsallar içindir, aynı key ile 10000 pc bile etkinleştirebiliyorsun vsMak key ne oluyor
hocam win 10 işçin nerdne bulurumbedavaya bulunuyor bu kodlar para vermeye gerek yok
ozelden atayım100% 100%ZAMNLANDI
Mesaj otomatik birleştirildi:
BANA YOLLA 1 TANE LAZIM
Ben yıllardır forumdaki CMD ile etkinleştirme yöntemini kullanıyom ,mak keyden farkı var mı ?mak keyler kurumsallar içindir, aynı key ile 10000 pc bile etkinleştirebiliyorsun vs
bunda mesela daha 9676 adet etkinleitirme sayısı var..
..Alıntıyı görüntüle
bana da 1 tane atabilir misinizhiç bir fark yok..pazarlama taktigi..
hocam bana win 10 için etkinleştirme kodu atarmısınhiç bir fark yok..pazarlama taktigi..