Neler Yeni

Diş teli tedavisi için diş çekme

Ozgur28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Özgür
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar oyunları, eğitim, sağlık
Bugün diş teli takmak için doktora gittiğimde orta ön dişlerimin büyük olduğundan dolayı 4 tane sağlam dişimin çekilmesi gerektiğini yoksa diş teli taksa bile düzgün bir görüntü olmayacağını söyledi açıkcası aklım karıştı 4 tane sağlam dişin çekilmesi fazla değil mi böyle olan var mı bilgilendirirseniz sevinirim

zalfo430

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Yılmaz
Sağlam diş çekilmez ki aga bi gariplik var hemde 4 tane.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Mert ash
yok hocam başka doktora gidin öyle iş mi olur

Ozgur28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Özgür
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağlam diş çekilmez ki aga bi gariplik var hemde 4 tane.
Ön dişlerim biraz büyük sığmayacağı için yan taraftan dişlerin çekilmesi lazım dedi ama sadece üst dişlerim büyük alttakiler normal üstten değil alt taraftan da 2 tane diş çekilmesi gerek dedi benim de kafam bayağı karıştı ve dediğin gibi hepsi sağlam sıkıntılı dişler değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam başka doktora gidin öyle iş mi olur
bende anlamadım hocam özele gitmeyi düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,918
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Bugün diş teli takmak için doktora gittiğimde orta ön dişlerimin büyük olduğundan dolayı 4 tane sağlam dişimin çekilmesi gerektiğini yoksa diş teli taksa bile düzgün bir görüntü olmayacağını söyledi açıkcası aklım karıştı 4 tane sağlam dişin çekilmesi fazla değil mi böyle olan var mı bilgilendirirseniz sevinirim
Şuan tel takıyorum. Özelde taktirdim. Üst arkadan toplamda 2 adet çektirdim.

Ozgur28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Özgür
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan tel takıyorum. Özelde taktirdim. Üst arkadan toplamda 2 adet çektirdim.
2 tane gene iyi hocam 4 tane bana fazla geldi ve dediğim gibi 2si üstten 2si alttan çekilecek ve benim sadece üst dişlerim büyük

Saintes Maries

80+ Bronze
diş teli tedavisinin uygulanması ağızdan ağıza farklılık gösteriyor. çene üzerinde çarpışık, biçimsiz duran dişleri sıraya dizmek için yeterli alan çenede yoksa veya dişler çeneye oranla çok büyükse çekimli diş tedavisi uygulanıyor. farklı görüşler alman daha sağlıklı olur tabii.

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
Adlarını hatırlamıyorum altta en önde 4 tane olması gereken dişten bende 5 tane varmış (mutantım galiba) şefaf plak tedavisine başlamadan önce o dişim çekildi. Ama sağlam 4 tane diş çekildikten sonra düzdlene kadar sıkıntı çıkarır. 18 yaşının altındaysanız üniversite hastanesinde sadece malzeme parası ödüyorsunuz (devlette de aynı olabilir bilmiyorum) o yüzden bi düşünmek lazım. En sonunda düzeleceği için 2 3 yıla odaklanıp tedaviye başlamamak daha kötü olabilir.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Eren
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,918
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
hocam konuşmada pelteklik ve zorluk yapıyor mu benimde taktırmam gerekiyor fakat korkuyorum
Pelteklik yapmadı. Konuşmada biraz hızlı ve sesli söylersen fazla tükürük çıkıyor. O yüzden sesli ve hızlı konuşmuyorum. Yemek yemek zorluyor ayrıca benden mi kaynaklı bilmiyorum her ay bir yer illaki çıkıyor. Şuan memnunmusun dersen evet iyiki taktirmisim baya düzeldi. Geçen sene şubat ayında taktirdim 3-4 ay sonra çıkacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
KAAN ŞAHİN
bana da böyle demişlerdi farklı yere gittim onlar hiç çekmeden tedaviye başladılar şuan 7. aydayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana da böyle demişlerdi farklı yere gittim onlar hiç çekmeden tedaviye başladılar şuan 7. aydayım
ön dişlerden hiç çekmediler 3 tane yirmilik çekildi sadece

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Eren
Pelteklik yapmadı. Konuşmada biraz hızlı ve sesli söylersen fazla tükürük çıkıyor. O yüzden sesli ve hızlı konuşmuyorum. Yemek yemek zorluyor ayrıca benden mi kaynaklı bilmiyorum her ay bir yer illaki çıkıyor. Şuan memnunmusun dersen evet iyiki taktirmisim baya düzeldi. Geçen sene şubat ayında taktirdim 3-4 ay sonra çıkacak.
3 yıl falan sürüyor diyorlar sizinki erken bitmiş sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,980
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom