Neler Yeni

Öneri İLK KEZ HİKAYELİ OYUN OYNACAK KİŞİYE TAVSİYE

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Arkadaşlar iyi akşamlar. 29 yaşındayım hayatımda knight harici oyun oynamadım oynasam alışabilir miyim oynayabilir miyim diye düşündüm düşündüm bir türlü bir oyun oynamak nasip olmadı. bana yeniden başlayacak kişiye tavsiye edilecek hikayeli oyun önerisi lazım yardımcı olur musunuz? sistemim 3060 12 gb 5600 12 gb ram 1 tb ssd

crabman

80+
Arkadaşlar iyi akşamlar. 29 yaşındayım hayatımda knight harici oyun oynamadım oynasam alışabilir miyim oynayabilir miyim diye düşündüm düşündüm bir türlü bir oyun oynamak nasip olmadı. bana yeniden başlayacak kişiye tavsiye edilecek hikayeli oyun önerisi lazım yardımcı olur musunuz? sistemim 3060 12 gb 5600 12 gb ram 1 tb ssd
DAYS GONE

rdr falan pek bilmem ama eminim ki hikayesi ve oynanışı en çok saran oyunlarda ilk sıralara oynuyodur.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Erdoğan Aktaş
kral benim ilk hikayeli oyunum red dead redemption 2 ondan sonra ne indirsem o kadar sarmadı ama bu çok güzel tavsiye ederim ben de hem knight online metin2 oynardım .D yıllar önce

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
Life is strange,
Beyond two souls,
Detroid,
Tomb raider 2013 ve sonrası,
Cyberpunk 2077,
Dying light 2,
Titanfall 2.

Son düzenleme:

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral benim ilk hikayeli oyunum red dead redemption 2 ondan sonra ne indirsem o kadar sarmadı ama bu çok güzel tavsiye ederim ben de hem knight online metin2 oynardım .D yıllar önce
Geçen arkadaşın evine gittim rdrye girdim bi baktım habire atla geziniyon öyle bir şey istemiyom ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

begendigin bir tur varmi mesela sunu oynasam zevk alirim veya ordan oraya gitmeye usenirim bana direkt pata kute hikaye vermi istersin
bana böyle günde 1 2 saat oynıcam bunaltmıcak beni beynimi yormıcak bunu nerden bulcam şimdi dedirtmicek oyun lazım :D

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Erdoğan Aktaş
Geçen arkadaşın evine gittim rdrye girdim bi baktım habire atla geziniyon öyle bir şey istemiyom ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana böyle günde 1 2 saat oynıcam bunaltmıcak beni beynimi yormıcak bunu nerden bulcam şimdi dedirtmicek oyun lazım :D
dışarıdan öyle bakarsan oyunların hepsi saçma gelir ama sen bilirsin :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Uncharted 2 hikayelilerin masterı.

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Serkan
DAYS GONE

rdr falan pek bilmem ama eminim ki hikayesi ve oynanışı en çok saran oyunlarda ilk sıralara oynuyodur.
Days gone ilk defa oyun oynayacak birine göre değil. Cokta iyi bir oyun değil bence.

Uncharted ile başlasan memnun kalırsın türkce dublaj da var.

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
dışarıdan öyle bakarsan oyunların hepsi saçma gelir ama sen bilirsin :D
daha doğrusu aslında şöyle giriyorum oyuna napacagımı bilmiyorum ***** ***** sağa sola koşup alt f4 atıyorum sonra da bana göre değil hikayeli oyunlar diyorum :D

crabman

80+
Days gone ilk defa oyun oynayacak birine göre değil. Cokta iyi bir oyun değil bence.

Uncharted ile başlasan memnun kalırsın türkce dublaj da var.
days gone da beğenmediğiniz durum nedir hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,755
Üyeler
160,882
Son üye
m1ka007
Top Bottom