Neler Yeni

Öneri İLK KEZ HİKAYELİ OYUN OYNACAK KİŞİYE TAVSİYE

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berat Taşçı
GTA Serisi
Mafia 1 Definitive Edition
Mafia 2 - 3
Sleeping Dogs Definitive Edition
Cyberpunk 2077
Detroit
Max Payne Serisi
Sherlock Holmes Chapter One
Far Cry Serisi
The Witcher Serisi

Ayrıca RDR2 yi beğenmedim demişsin başları sıkıcı ancak içine girince çok zevkli oluyor

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Days gone ilk defa oyun oynayacak birine göre değil. Cokta iyi bir oyun değil bence.

Uncharted ile başlasan memnun kalırsın türkce dublaj da var.
pcyi alırken ekranın kartının uncharted hırsızlar mirası vermişlerdi yükleyim mi sarar mı ?

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Serkan
pcyi alırken ekranın kartının uncharted hırsızlar mirası vermişlerdi yükleyim mi sarar mı ?
Sarar reis sağlam oyundur
Mesaj otomatik birleştirildi:

days gone da beğenmediğiniz durum nedir hocam?
O tarz oyunları seven biri olarak beni çok sıkmıştı yarıda bırakmıştım. Hem sıkıcı hem de cok fazla görev tekrarı var gereksiz bir zorluğu vs var. Last of us'tan sonra oynamıştım onunda etkisi olabilir

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Sarar reis sağlam oyundur

O tarz oyunları seven biri olarak beni çok sıkmıştı yarıda bırakmıştım. Hem sıkıcı hem de cok fazla görev tekrarı var gereksiz bir zorluğu vs var. Last of us'tan sonra oynamıştım onunda etkisi olabilir
tamam kardeşim bi indireyim bakalım :D

TahinPekmez

80+ Silver

yusuffi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf
Arkadaşlar iyi akşamlar. 29 yaşındayım hayatımda knight harici oyun oynamadım oynasam alışabilir miyim oynayabilir miyim diye düşündüm düşündüm bir türlü bir oyun oynamak nasip olmadı. bana yeniden başlayacak kişiye tavsiye edilecek hikayeli oyun önerisi lazım yardımcı olur musunuz? sistemim 3060 12 gb 5600 12 gb ram 1 tb ssd
Dostum mümkünse ilk Uncharted oyna. Rise of the tomb raider da güzel ama uncharted seviyesinde değil.
-Uncharted
-Detroit Become Human
-Last of Us
-Rdr 2
Sıralaması güzel bence

Aleeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ali sancak
Arkadaşlar iyi akşamlar. 29 yaşındayım hayatımda knight harici oyun oynamadım oynasam alışabilir miyim oynayabilir miyim diye düşündüm düşündüm bir türlü bir oyun oynamak nasip olmadı. bana yeniden başlayacak kişiye tavsiye edilecek hikayeli oyun önerisi lazım yardımcı olur musunuz? sistemim 3060 12 gb 5600 12 gb ram 1 tb ssd
Hocam mafia 2 oynayın derim. İlk oyununun definetive editionu oynayabilirsiniz isterseniz. Detroitte çpk iyi oyun.

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
erhan nalbantoğlu
rdr2 veya uncharted kesin seversin

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Dostum mümkünse ilk Uncharted oyna. Rise of the tomb raider da güzel ama uncharted seviyesinde değil.
-Uncharted
-Detroit Become Human
-Last of Us
-Rdr 2
Sıralaması güzel bence
reis şimdi bu hikayeli oyunlar oyun içinde yönlendiriyor değil mi ? rdrdeki gibi uncharted'da ***** ***** yürümeyelim ?

yusuffi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf
reis şimdi bu hikayeli oyunlar oyun içinde yönlendiriyor değil mi ? rdrdeki gibi uncharted'da ***** ***** yürümeyelim ?
Uncharted'tan çok zevk alırsın dostum. Oyun seni yönlendirir, hikayesi güzel, aksiyonu bol. Üzmez seni. Zira Rise of the Tomb Raider da aynı şekilde üzmez.
Detroit seni biraz sıkabilir. Last of us zaten ayrı bi seviye o yüzden ilk onu oynama. God of war da bakabilirsin sana daha uygun olur galiba 1 2 saat kafa yormadan oynayabileceğin bir oyun ayrıca. İlk oyun için Uncharted veya god of war gir

Mafia diyen arkadaşlar olmuş ama kafa yormadan eğlenmek ve iyi bir hikaye için tercih edilmez bence

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Uncharted'tan çok zevk alırsın dostum. Oyun seni yönlendirir, hikayesi güzel, aksiyonu bol. Üzmez seni. Zira Rise of the Tomb Raider da aynı şekilde üzmez.
Detroit seni biraz sıkabilir. Last of us zaten ayrı bi seviye o yüzden ilk onu oynama. God of war da bakabilirsin sana daha uygun olur galiba 1 2 saat kafa yormadan oynayabileceğin bir oyun ayrıca. İlk oyun için Uncharted veya god of war gir

Mafia diyen arkadaşlar olmuş ama kafa yormadan eğlenmek ve iyi bir hikaye için tercih edilmez bence
uncharted yüklüyom şimdi bakalım saracak mı yazarım buraya .D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,421
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom