Neler Yeni

Öneri İLK KEZ HİKAYELİ OYUN OYNACAK KİŞİYE TAVSİYE

Aleeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ali sancak
Uncharted'tan çok zevk alırsın dostum. Oyun seni yönlendirir, hikayesi güzel, aksiyonu bol. Üzmez seni. Zira Rise of the Tomb Raider da aynı şekilde üzmez.
Detroit seni biraz sıkabilir. Last of us zaten ayrı bi seviye o yüzden ilk onu oynama. God of war da bakabilirsin sana daha uygun olur galiba 1 2 saat kafa yormadan oynayabileceğin bir oyun ayrıca. İlk oyun için Uncharted veya god of war gir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mafia diyen arkadaşlar olmuş ama kafa yormadan eğlenmek ve iyi bir hikaye için tercih edilmez bence
Benim için en iyi oyunlardan birisi. 2. oyununu kaç defa bitirdim hatırlaıyorum. Tabi 3. oyunu hesaba katmazsak.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,560
İsim
Cengiz
Arkadaşlar iyi akşamlar. 29 yaşındayım hayatımda knight harici oyun oynamadım oynasam alışabilir miyim oynayabilir miyim diye düşündüm düşündüm bir türlü bir oyun oynamak nasip olmadı. bana yeniden başlayacak kişiye tavsiye edilecek hikayeli oyun önerisi lazım yardımcı olur musunuz? sistemim 3060 12 gb 5600 12 gb ram 1 tb ssd
metro exodus

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Emre
daha doğrusu aslında şöyle giriyorum oyuna napacagımı bilmiyorum ***** ***** sağa sola koşup alt f4 atıyorum sonra da bana göre değil hikayeli oyunlar diyorum :D
aynı şeyi yaşıyorum bende, online fps oyunları haricinde oynayamıyorum

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Arkadaşlar iyi akşamlar. 29 yaşındayım hayatımda knight harici oyun oynamadım oynasam alışabilir miyim oynayabilir miyim diye düşündüm düşündüm bir türlü bir oyun oynamak nasip olmadı. bana yeniden başlayacak kişiye tavsiye edilecek hikayeli oyun önerisi lazım yardımcı olur musunuz? sistemim 3060 12 gb 5600 12 gb ram 1 tb ssd
Rdr2 iyidir hocam

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Serdar Akyaka

Rdr 2'den başlayabilirsin. Oyun dünyasının zirvesidir.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Ama hiçbir zaman neredeyse online oyun hariç hikayeli beni sarmıyor sıkılıyorum kendimi yalnız hissediyorum sonra online candır bana göre

Aleeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ali sancak
Ama hiçbir zaman neredeyse online oyun hariç hikayeli beni sarmıyor sıkılıyorum kendimi yalnız hissediyorum sonra online candır bana göre
Benide hikayeli daha çok sarıyor. Galiba yalnız olduğum için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,419
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom