Neler Yeni

Öneri İLK KEZ HİKAYELİ OYUN OYNACAK KİŞİYE TAVSİYE

crabman

80+
Sarar reis sağlam oyundur
Mesaj otomatik birleştirildi:

O tarz oyunları seven biri olarak beni çok sıkmıştı yarıda bırakmıştım. Hem sıkıcı hem de cok fazla görev tekrarı var gereksiz bir zorluğu vs var. Last of us'tan sonra oynamıştım onunda etkisi olabilir
görevler çok fazla ama
*spoiler olacak
Tüm oyun boyu neredeyse tek amacımız Sarah'ı bulmak olduğu için oyuncular genellikle bulana kadar oyuna devam ediyor. Ama evet çok fazla ayak işi görev vs. var fakat bunlarda oyunun/hikayenin parçası.

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
görevler çok fazla ama
*spoiler olacak
Tüm oyun boyu neredeyse tek amacımız Sarah'ı bulmak olduğu için oyuncular genellikle bulana kadar oyuna devam ediyor. Ama evet çok fazla ayak işi görev vs. var fakat bunlarda oyunun/hikayenin parçası.
o zaman bu oyunda beni darlıcak ? :D

crabman

80+
Irgat gibi am3le gibi ordan oraya ayak işlerini yaptırıyor. Karakterin gram ağırlığı yok en yakın dostu bile itt gibi davranıyor. Kendimi enayi hissetmiştim oynarken.
karakterimizin görevi zaten ayak işlerini yapmak hocam yanlış mıyım?

o zaman bu oyunda beni darlıcak ? :D
Hocam bende öyle yoğun görevleri sevmiyorum fakat hikayenin sonunu merak ediyor insan böylelikle de genellikle oyuna kapılıyor görevler nasıl bitti anlaşılmıyor. Zaten hikayesi merak uyandırmasa oyuncuların nerdeyse hepsi oyunu bırakır gider.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Yunus Kocabay
Fps oyunlarına alıştıysan rdr2 çok yavaş kalır. Gta5 falan deneyebilirsin (hiçbir hikayeli oyunda sinematikleri geçme)

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Taşdemir
karakterimizin görevi zaten ayak işlerini yapmak hocam yanlış mıyım?

Hocam bende öyle yoğun görevleri sevmiyorum fakat hikayenin sonunu merak ediyor insan böylelikle de genellikle oyuna kapılıyor görevler nasıl bitti anlaşılmıyor. Zaten hikayesi merak uyandırmasa oyuncuların nerdeyse hepsi oyunu bırakır gider.
hikaye içeren görevleri anlarım ama aynı görevi 10 kez aynı şekilde aynı düzende yapılmasını istemek insanı sinir ediyor. Mesela gizlice dinleme görevi gibi.

sarlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Özer Öngüç
The Last of Us
RDR 2 (RDR 1 yeni çıktı PC'ye ona da bakabilirsin)
Tomb Raider Serisi
God of War
Uncharted serisi
The Witcher 3: Wildhunt
Mafia serisi
Batman serisi

İyi bir liste oldu gibi, min 6 aylık liste (Sabah akşam oynamayacaksan, iş yorgunluğuyla az oynayayım dersen).

crabman

80+
hikaye içeren görevleri anlarım ama aynı görevi 10 kez aynı şekilde aynı düzende yapılmasını istemek insanı sinir ediyor. Mesela gizlice dinleme görevi gibi.
O dinleme görevlerinde hikaye hakkında önemli konuşmalar geçiyor hocam. Dinleme görevleri her ne kadar tekrara düşsede hikaye hakkında bilgiler verildiği için önemli ve heyecanlı görevlerdir.

Synixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Umut tunç
Arkadaşlar iyi akşamlar. 29 yaşındayım hayatımda knight harici oyun oynamadım oynasam alışabilir miyim oynayabilir miyim diye düşündüm düşündüm bir türlü bir oyun oynamak nasip olmadı. bana yeniden başlayacak kişiye tavsiye edilecek hikayeli oyun önerisi lazım yardımcı olur musunuz? sistemim 3060 12 gb 5600 12 gb ram 1 tb ssd
Detroit
Beyond: Two Souls
Control
Days Gone
Dishonored
God of War
green hell
Red Dead Redemption 2
soma
vampry
the witcher serisi
call of duty serisi
batman serisi
mafia serisi

Arkadaşlar iyi akşamlar. 29 yaşındayım hayatımda knight harici oyun oynamadım oynasam alışabilir miyim oynayabilir miyim diye düşündüm düşündüm bir türlü bir oyun oynamak nasip olmadı. bana yeniden başlayacak kişiye tavsiye edilecek hikayeli oyun önerisi lazım yardımcı olur musunuz? sistemim 3060 12 gb 5600 12 gb ram 1 tb ssd
Hitman: Absolution

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Adem Oney
The Last of Us önerebilirim severek oynadım ben gayet güzeldi (on numara türkçe dublajıda var)
Detroit Become Human

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Kaan
Detroit become : Human

Top Bottom