Neler Yeni

🔥İndirim Huawei MatePad 11.5S + Klavye 11.999 TL 🔥🔥

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
500 TL kupon ile 11.999 TL oluyor. Fiyatına göre çok iyi tablet. Samsung Tab S9 FE almaktan daha mantıklı. Kirin 9000WL Snapdragon 888 denginde bir işlemci. Bilmeyenler için Huawei'in yeni tabletlerinde MicroG desteği var. Yani GMS yükleyebiliyorsunuz. GBox gibi sanal makineler ile uğraşmanıza gerek yok. Google YouTube falan sorunsuz çalışıyor ve uygulamalarda bu cihazda Google servisleri yok uyarısını da almıyorsunuz.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Abdullah
11.5 var bende önermiyorum. Google servisi yok gbox üzerinden indirilen uygulamarda uygulamadan atıyor.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
500 TL kupon ile 11.999 TL oluyor. Fiyatına göre çok iyi tablet. Samsung Tab S9 FE almaktan daha mantıklı. Kirin 9000WL Snapdragon 888 denginde bir işlemci. Bilmeyenler için Huawei'in yeni tabletlerinde MicroG desteği var. Yani GMS yükleyebiliyorsunuz. GBox gibi sanal makineler ile uğraşmanıza gerek yok. Google YouTube falan sorunsuz çalışıyor ve uygulamalarda bu cihazda Google servisleri yok uyarısını da almıyorsunuz.

Bence matepad air 11.5 8/256 var Gboxdan biraz çektim ama o kadar da problem yaratmıyo yani :D

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Kara Kartal

Huawei tablet alınmaz nedeni güncelleme kesinlikle almıyor ve üstelik düşük android sürümü kullanılıyor​

HarmonyOS 4.2 (Android 13)
HarmonyOS 3.2 (Android 12)

HarmonyOS çalışma şekli (Çakma android yolu uzatır sorun çıkartır)

Huawei beni bir kez kandırdı benim için huawei bundan sonra havasını alır​

1732211967681.png

Son düzenleme:

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence matepad air 11.5 8/256 var Gboxdan biraz çektim ama o kadar da problem yaratmıyo yani :D
11.5 var bende önermiyorum. Google servisi yok gbox üzerinden indirilen uygulamarda uygulamadan atıyor.
Hocam GBox kullanmanıza gerek yok ki. MicroG ile sanal makine olmadan Google servislerini kullanabiliyorsunuz.

Bu videoda 11. dakikadan sonra anlatıyor. Arkadaşım Huawei tabletine Google uygulamalarını bu şekilde indiriyor ve sorun yaşamadığını söylüyor. Sizde deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Hocam GBox kullanmanıza gerek yok ki. MicroG ile sanal makine olmadan Google servislerini kullanabiliyorsunuz.

Bu videoda 11. dakikadan sonra anlatıyor.
Sen böyle kullandın mı? Birileri video yorumlarında olmadığını hata verdiğini vs söylemiş de

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen böyle kullandın mı? Birileri video yorumlarında olmadığını hata verdiğini vs söylemiş de
Arkadaşım bu şekilde kullanıyor. Sizde tabletinizde deneyebilirsiniz. GBox ile benzer mantıkta çalışıyor bundada cihaz kandırıcısı var ancak bunu GBox gibi sanal makinede değilde gerçek Google uygulamalarında yaptığı neredeyse sorunsuz oluyor.

A_TURAN_A

80+ Bronze
11.5 modelini kullanıyorum öğrenci indirimiyle almıştım memnunum

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Abdullah

Bu videoda 11. dakikadan sonra anlatıyor. Arkadaşım Huawei tabletine Google uygulamalarını bu şekilde indiriyor ve sorun yaşamadığını söylüyor. Sizde deneyebilirsiniz.
Denerim. Wildrift diye bir oyun var mesela o bile kapanıyor. Bakayım çözülecek mi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII

Tablet alacağım zaman baya araştırdım S9 FE daha mantıklı.

Top Bottom