Neler Yeni

Türknet İyi midir Alınır mı

Ps4cü35

80+ Bronze
IMG_0287.png
Dostlar Türk Telekom ile çok sorun yaşıyorum bu tarifeye geçsem düzelir mi Türknet bize yardımcı olur mu? Kurulum nasıl oluyor yeni modem mi getiriyorlar acaba?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Alıntıyı görüntüleDostlar Türk Telekom ile çok sorun yaşıyorum bu tarifeye geçsem düzelir mi Türknet bize yardımcı olur mu? Kurulum nasıl oluyor yeni modem mi getiriyorlar acaba?
Altyapında sorun varsa turknet de çözemez kral.
Hayır eski modeminden devam edebilirsin.
Şuan türknet benceen iyisi ama çok pahalı be 500 lira olmaması lazım diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Oğuz Tutkun
GigaFiber altyapınız yoksa bence Türknetten uzak durun. Pek güzel tecrübeler yaşamadım.

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Görkem
herhangi bir internet servis sağlayıcısının ne kadar iyi olduğunu malesef net olarak ortaya çıkaramıyoruz
ben şu an türknetliyim memnun muyum değilim
ama 3 mahalle altımdaki arkadaşım çok memnun

bu diğer internet servis sağlayıcıları için de aynı

türknetin verdiği hızlarda başka internet servis sağlayıcıları daha uyguna veriyorlarsa ki veriyorlar onları dene derim
(yağmurnet rüzgarnet fırtına net gibi firmalardan bahsetmiyorum millenicom netspeed comnet gıbır gibilere bak)

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
Türknet'e geçmen durumunda yine aynı alt yapıyı kullanacaksın. Binanınız da farklı bir ISS firmasına ait kutu var ise geçiş yapmanı öneririm.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Birol Olcaytürkan
Turknet kendi altyapısı olmadıkça tercih etmek hata olur. Çok pahalı ve teknik sorun olursa onlar karışamıyor. En iyi fiyat performans bu altyapıda Comnet'de...

Ps4cü35

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herhangi bir internet servis sağlayıcısının ne kadar iyi olduğunu malesef net olarak ortaya çıkaramıyoruz
ben şu an türknetliyim memnun muyum değilim
ama 3 mahalle altımdaki arkadaşım çok memnun

bu diğer internet servis sağlayıcıları için de aynı

türknetin verdiği hızlarda başka internet servis sağlayıcıları daha uyguna veriyorlarsa ki veriyorlar onları dene derim
(yağmurnet rüzgarnet fırtına net gibi firmalardan bahsetmiyorum millenicom netspeed comnet gıbır gibilere bak)
Ya kafayı yedik kardeş pc aldık internet yok pc yi iade etmeyi düşünüyorum napacam bilmiyorum

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Görkem
Ya kafayı yedik kardeş pc aldık internet yok pc yi iade etmeyi düşünüyorum napacam bilmiyorum
siz bi iade kararından önce geçiş yapın başka firmalara
belki problem düzelir
en azından daha yeni abona olduğunuz için bir problem yaşarsanız çözme adına girişimlerde bulunurlar (bir çoğu sonrasında ilk zamankinden daha duyarsız olabiliyorlar ama ilk aşamalardaki problemler ile ilgileniyorlar)

Ps4cü35

80+ Bronze
siz bi iade kararından önce geçiş yapın başka firmalara
belki problem düzelir
en azından daha yeni abona olduğunuz için bir problem yaşarsanız çözme adına girişimlerde bulunurlar (bir çoğu sonrasında ilk zamankinden daha duyarsız olabiliyorlar ama ilk aşamalardaki problemler ile ilgileniyorlar)
Ya bugün gelmişler eve ben yokken e burda sıkıntı yok ki demişler telefon wifiya bağlanmamış bile şimdi yani küfür edicem bak

Top Bottom