Altyapında sorun varsa turknet de çözemez kral.Alıntıyı görüntüleDostlar Türk Telekom ile çok sorun yaşıyorum bu tarifeye geçsem düzelir mi Türknet bize yardımcı olur mu? Kurulum nasıl oluyor yeni modem mi getiriyorlar acaba?
Comnet öneririm. 1 senedir kullanıyorumAlıntıyı görüntüleDostlar Türk Telekom ile çok sorun yaşıyorum bu tarifeye geçsem düzelir mi Türknet bize yardımcı olur mu? Kurulum nasıl oluyor yeni modem mi getiriyorlar acaba?
Ya kafayı yedik kardeş pc aldık internet yok pc yi iade etmeyi düşünüyorum napacam bilmiyorumherhangi bir internet servis sağlayıcısının ne kadar iyi olduğunu malesef net olarak ortaya çıkaramıyoruz
ben şu an türknetliyim memnun muyum değilim
ama 3 mahalle altımdaki arkadaşım çok memnun
bu diğer internet servis sağlayıcıları için de aynı
türknetin verdiği hızlarda başka internet servis sağlayıcıları daha uyguna veriyorlarsa ki veriyorlar onları dene derim
(yağmurnet rüzgarnet fırtına net gibi firmalardan bahsetmiyorum millenicom netspeed comnet gıbır gibilere bak)
siz bi iade kararından önce geçiş yapın başka firmalaraYa kafayı yedik kardeş pc aldık internet yok pc yi iade etmeyi düşünüyorum napacam bilmiyorum
Ya bugün gelmişler eve ben yokken e burda sıkıntı yok ki demişler telefon wifiya bağlanmamış bile şimdi yani küfür edicem baksiz bi iade kararından önce geçiş yapın başka firmalara
belki problem düzelir
en azından daha yeni abona olduğunuz için bir problem yaşarsanız çözme adına girişimlerde bulunurlar (bir çoğu sonrasında ilk zamankinden daha duyarsız olabiliyorlar ama ilk aşamalardaki problemler ile ilgileniyorlar)