Neler Yeni

Yardım AMD ekran kartı ile mangal keyfi...

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Furkan Görür
şuan çalışıyor bak fanlar yeni çalıştı adama laf etme asus dual farklı :D 55 üstüne çıkmadan fan açmıyor
dostum 0dp özellikli ekran kartlarında o özellik var yani bende de var. 0dp amacı 50 derece veya 55 derecemi ne altı olunca fanlar çalışmıyor. Yani çok büyük bir özellik değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

yayın açıyım mı 3 dk oldu 57 derece 18 aylık kart toz dolu kasa bir kere temizlemedim
yav neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz engeli basacam şimdi. Sizin ısınmayan ekran kartını ben ne yapayım benim sorunumu çözmüyor ÖVÜNMEYİN...

Amd34

80+ Silver
işte anlamadığım nokta şu amd fason mal gibi kiminde sıkıntısız kiminin başını ağrıtıyor senin tecrübelerin ile sen kullan amd sende sorun çıkmamış ama ben 3 kart yüzünden hater oldum aynısı senin başına gelse aynı şekil sende hater olurdun.
Ya paran yetmemiş gidip 4060 almışsın amd kullanmamışsın gelip konuşuyorsun bak işine abisi

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş
dostum 0dp özellikli ekran kartlarında o özellik var yani bende de var. 0dp amacı 50 derece veya 55 derecemi ne altı olunca fanlar çalışmıyor. Yani çok büyük bir özellik değil
özellik demiyorum kardeş boşta 52 derece diyorsun ya o yüzden soğutmuyor çünkü adam gibi karşılaştır diye dediğini indirdim 4,5dk oldu 57 derece 18 aylık kart

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

Amd34

80+ Silver

yav neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz engeli basacam şimdi. Sizin ısınmayan ekran kartını ben ne yapayım benim sorunumu çözmüyor ÖVÜNMEYİN...
msı after ile oyun içi değerleri atar mısınız hocam

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş
özellik demiyorum kardeş boşta 52 derece diyorsun ya o yüzden soğutmuyor çünkü adam gibi karşılaştır diye dediğini indirdim 4,5dk oldu 57 derece 18 aylık kart
senin marka da sorun var amd de sorun yok bence ben alırken de sordum burada 6700xt yok böyle kötü yok şöyle kötü la bir tane sorunla karşılaşmam mı yok abi karşılaşmadım sürekli güncellerim bir de

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Furkan Görür
senin marka da sorun var amd de sorun yok bence ben alırken de sordum burada 6700xt yok böyle kötü yok şöyle kötü la bir tane sorunla karşılaşmam mı yok abi karşılaşmadım sürekli güncellerim bir de
tamam

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş

sen dedin test yap diye ya o yüzden işte sorununu çözdük amd de sorun yok xfx e yaz amd değil :D

Kyuma

80+ Bronze

Amd34

80+ Silver

Kyuma

80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Furkan Görür
msı after ile oyun içi değerleri atar mısınız hocam
10 dakikalık ısınma cod bo6 extreme grafikler

Screenshot_3.png

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Utku Çetin
referans model ne demek hocam
amd ve nvidianın kendi ürettiği ekran kartlarına denir daha detaylı araştırmasını yapabilirsin sendeki kart ise referans tasarımlı bir kart yani amd xfxe göndermiş bu kartı xfxde kendi logosunu yapıştırıp satışa çıkarmış bu tür kartların soğutması kötü olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,235
Üyeler
161,004
Son üye
Maness58
Top Bottom