Neler Yeni

Yardım AMD ekran kartı ile mangal keyfi...

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Furkan Görür

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Göksel
4060 kullanıyorum bütçem ona yetti emin ol daha fazla bütçem olsa bile gidip nvidia alacağım 3 kartını kullandım elimde patlad. aynı elektrik motoru gibi bu kartlar ilk başta performans verirken uzun vadede elde kalma garantili senin 7900gre çok dayanmaz söyliyeyim
dostum bu videoyu sende izle senden 5k ucuza aldığım kart ile 4k oyun oynuyorum senin kartın wrami bile yetmiyor 4kda açmaya haberin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum bu videoyu sende izle senden 5k ucuza aldığım kart ile 4k oyun oynuyorum senin kartın wrami bile yetmiyor 4kda açmaya haberin olsun
ve 4 sene önce çıkmış bi kart 4k 55 60fps ultra ayarlar

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ayetullah Taylan

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Garantisi varsa gönder tabi hocam. Normal değil sıcaklıklar. AMD 6000 serisi kartları güzel aslında. Modele göre değişir.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Furkan Görür

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ayetullah Taylan

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Furkan Görür

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Mazlum Pınar
beyler sizde sorun olmuyor diye AMD kusursuz diyemezsiniz.

asus dual 6700xt (CW ve Drop sorunu)
XFX 6750xt (Drop,Driver,Isınma sorunu)

ben bu deneyimleri yaşadıktan sonra AMD nin 6xxx serisini önermem ve 7xxx serisini alacak varsa da 6xxx serisinde yaşadıgım sorunları belirtirim.

Driver derken nasıl bir sorun? Drop sorunu derken tam olarak neyden kaynaklı? Başka kart takıp aynı sorunu yaşıyorsan sence sorun hala ekran kartında mı? Ezbere konuşuyorsunuz. Sorun çözmek yerine iftira atıp direkt olarak sorun bu demek çok daha kolay olduğu için olabilir tüm bu sorunların. Öncelikle aldığın sistemi iyi tanıyacaksın. Benim 6-7 önceki RX 570 kartım bile bu dereceleri görmüyordu kasayla alakalı bir sorun vardır dikkatli kontrol et.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Furkan Görür
Driver derken nasıl bir sorun? Drop sorunu derken tam olarak neyden kaynaklı? Başka kart takıp aynı sorunu yaşıyorsan sence sorun hala ekran kartında mı? Ezbere konuşuyorsunuz. Sorun çözmek yerine iftira atıp direkt olarak sorun bu demek çok daha kolay olduğu için olabilir tüm bu sorunların. Öncelikle aldığın sistemi iyi tanıyacaksın. Benim 6-7 önceki RX 570 kartım bile bu dereceleri görmüyordu kasayla alakalı bir sorun vardır dikkatli kontrol et.
drop sorunu derken drop sorunun 505130515 tane farklı olayı yok. Fps düşüyor anlık drop oluyor. Neyse

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Mazlum Pınar
drop sorunu derken drop sorunun 505130515 tane farklı olayı yok. Fps düşüyor anlık drop oluyor. Neyse

505130515 tane farklı olayı olmayabilir fakat 1 tane de değil güzel kardeşim. RAM olabilir, işlemci olabilir, PSU olabilir, kasanın hava akışından kaynaklı sıcak havanın içeride birikmesiyle birlikte oluşan aşırı sıcaktan olabilir, Windows kaynaklı olabilir, SSD olabilir, BIOS ayarlarından olabilir. Yani olabilir de olabilir. 2 farklı kart ile deneyip aynı şeyi yaşıyorsan sorun karttan değildir bunu aklından çıkar bir kere.

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus Emre Arslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Ümit Öztürk
xfx ye lisans hakkı veren amd olduğu için XFX ile mangal keyfi yazmak yerine AMD ile mangal keyfi yazmak daha hoş.

Hem sorunum daha fazla kullanıcıya ulaşsın ve çözüme daha hızlı ulaşayım diye AMD başlığı ekledim ve fark ettiysen kısa süre de bir çok yorum geldi...
bu mantıkla gainward alanda nvidia mangal keyfi yazmalı

Kyuma

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve 4 sene önce çıkmış bi kart 4k 55 60fps ultra ayarlar
4k monitör varmı kral bende yok zaten fpsciyim

Top Bottom