furkangorur
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
TEBRİKLER!RX 570 im boşta 27 derece
TEBRİKLER!RX 570 im boşta 27 derece
dostum bu videoyu sende izle senden 5k ucuza aldığım kart ile 4k oyun oynuyorum senin kartın wrami bile yetmiyor 4kda açmaya haberin olsun4060 kullanıyorum bütçem ona yetti emin ol daha fazla bütçem olsa bile gidip nvidia alacağım 3 kartını kullandım elimde patlad. aynı elektrik motoru gibi bu kartlar ilk başta performans verirken uzun vadede elde kalma garantili senin 7900gre çok dayanmaz söyliyeyim
ve 4 sene önce çıkmış bi kart 4k 55 60fps ultra ayarlardostum bu videoyu sende izle senden 5k ucuza aldığım kart ile 4k oyun oynuyorum senin kartın wrami bile yetmiyor 4kda açmaya haberin olsun
Bu fotoda fan hızı mı %11?
hayır %100 sanıırım foto geçen hafta forumda konu açmadan önce çekmiştimBu fotoda fan hızı mı %11?
E %11 olan ne?hayır %100 sanıırım foto geçen hafta forumda konu açmadan önce çekmiştim
bilmiyorum fark ettiysen msiafterburn dan her ayarı açtım gpu-cpu-fan falan filan ne varsa.E %11 olan ne?
beyler sizde sorun olmuyor diye AMD kusursuz diyemezsiniz.
asus dual 6700xt (CW ve Drop sorunu)
XFX 6750xt (Drop,Driver,Isınma sorunu)
ben bu deneyimleri yaşadıktan sonra AMD nin 6xxx serisini önermem ve 7xxx serisini alacak varsa da 6xxx serisinde yaşadıgım sorunları belirtirim.
drop sorunu derken drop sorunun 505130515 tane farklı olayı yok. Fps düşüyor anlık drop oluyor. NeyseDriver derken nasıl bir sorun? Drop sorunu derken tam olarak neyden kaynaklı? Başka kart takıp aynı sorunu yaşıyorsan sence sorun hala ekran kartında mı? Ezbere konuşuyorsunuz. Sorun çözmek yerine iftira atıp direkt olarak sorun bu demek çok daha kolay olduğu için olabilir tüm bu sorunların. Öncelikle aldığın sistemi iyi tanıyacaksın. Benim 6-7 önceki RX 570 kartım bile bu dereceleri görmüyordu kasayla alakalı bir sorun vardır dikkatli kontrol et.
drop sorunu derken drop sorunun 505130515 tane farklı olayı yok. Fps düşüyor anlık drop oluyor. Neyse
amd ye laf etmek saçmalıktan ibaret tamamen markaya ait veyahut bakıma ait bir sonuç. 2.5 yıllık msi kullanıyorum bakım yaptım %35 fan ile 60 dereceyi geçmiyorum..AMD otomatik fan ayarı ile:
Alıntıyı görüntüle
%100 Fan ayarı ile:
Alıntıyı görüntüle
XFX kullanıyorum s*nerjiden hazır sistem ile almıştım. Alalı 5-6 ay oluyor garantiye göndersem değişim vs. yapabilirler mi
bu mantıkla gainward alanda nvidia mangal keyfi yazmalıxfx ye lisans hakkı veren amd olduğu için XFX ile mangal keyfi yazmak yerine AMD ile mangal keyfi yazmak daha hoş.
Hem sorunum daha fazla kullanıcıya ulaşsın ve çözüme daha hızlı ulaşayım diye AMD başlığı ekledim ve fark ettiysen kısa süre de bir çok yorum geldi...
4k monitör varmı kral bende yok zaten fpsciyimdostum bu videoyu sende izle senden 5k ucuza aldığım kart ile 4k oyun oynuyorum senin kartın wrami bile yetmiyor 4kda açmaya haberin olsunMesaj otomatik birleştirildi:
ve 4 sene önce çıkmış bi kart 4k 55 60fps ultra ayarlar