Neler Yeni

Çözüldü✓ AULA F75 tekerlek ve şarj ?

yusufbeey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Ali Dalkılınç
Tekerlek şuan sadece ışık için kullanabiliyorum bu tekerleği ses açma kısma olarak kullanabiliyor muyuz? Ayrıca şarjının ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

şarj için wireless modunda fn+b tekerleğe de uzun basınca ses moduna geçiyormuş konu kilit.

Son düzenleme:

XanthiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ozan
Ayrıca şarjının ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim?
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Klavye demin geldi. Şarj oluyor mu, seviyesi ne nasıl bakılır anlamadım.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Mahir Cengiz
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Klavye demin geldi. Şarj oluyor mu, seviyesi ne nasıl bakılır anlamadım.
Tekerleğe 5 saniye basılı tut, fn+b yap şarjı görürsün

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Ali Batmaz
şarjı neye göre gösteriyor ilk sıradaki harflere göre mi yoksa tüm harflere göre mi

şarjı neye göre gösteriyor ilk sıradaki harflere göre mi yoksa tüm harflere göre mi
8 tuş yeşil yanıyor bende

XanthiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ozan
Tekerleğe 5 saniye basılı tut, fn+b yap şarjı görürsün
Tekere 5 saniye basılı tutunca klavyenin sol alt kısmı önce yeşil, tekrar basılı tutunca mavi led yanıp sönüyor. Bunun anlamı nedir?

8 tuş yeşil yanıyor bende
fn + sol shift sol üst led barın renk modunu değiştiriyor ve tamamen kapatıyor. Geri açıp şarj gösterge moduna geçmek için FN + B 'ye basmak gerekiyormuş. Bende uzuun süredir aşağıdan yukarı beyaz ışık akıyor, şarj tamamlanınca ne olduğu göremedim henüz.

Bir de bu cihazı telefon / tablet şarj ederken kullanılan adaptör + kablo ile şarj edemiyor muyuz?

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Mahir Cengiz
Tekere 5 saniye basılı tutunca klavyenin sol alt kısmı önce yeşil, tekrar basılı tutunca mavi led yanıp sönüyor. Bunun anlamı nedir?

fn + sol shift sol üst led barın renk modunu değiştiriyor ve tamamen kapatıyor. Geri açıp şarj gösterge moduna geçmek için FN + B 'ye basmak gerekiyormuş. Bende uzuun süredir aşağıdan yukarı beyaz ışık akıyor, şarj tamamlanınca ne olduğu göremedim henüz.

Bir de bu cihazı telefon / tablet şarj ederken kullanılan adaptör + kablo ile şarj edemiyor muyuz?
Kullanım kılavuzunda şarj aletine takmayın diyor usb üzerinden pc ye bağlayıp şarj edin uzun vadede pil sağlığını daha az etkiler

XanthiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ozan
Bilgilenip geldim bilgilendireyim:

Şarj etmek için kablolu yani switch'i orta kısma alıp kablo ile pc'ye bağlamalı sol üst ince bar aşağıdan yukarı kayarak yanmalı. Şarj seviyesini öğrenmek için kablolu moddan çıkıp 2,4g veya bluetooth modu ile bağlamalı ve FN + B tuşuna basılı tutarak alttaki gibi görünmeli.

1-2-3..-9-0 şarj seviyesini gösteriyor yani ne kadar ileri ise o kadar dolu demektir.

1732367491352.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,504
Üyeler
161,297
Son üye
PCME
Top Bottom