Başka ürün bakıyorum hocam. Yine de sağol.kusura bakma hocam geç gördüm troy sitesi bi garip zaten aldınız mı
Başka ürün bakıyorum hocam. Yine de sağol.kusura bakma hocam geç gördüm troy sitesi bi garip zaten aldınız mı
Erkek adam cebini düşünürerkek adam pembe alır
Bu arada nova 7 ve arctis 9 ile beraber kullanıyorum 3ü arasındaki farkı fark eden daha olmadı. Ses yüksekliği ve netliği oldukça iyi. Şarjı da baya bi gidiyo. Almayı düşünen varsa ***** ***** konuşanları dinlemeden koşarak alsın bu fiyat bandındaki en iyilerden birisi denediğim.Erkek adam cebini düşünür
hocam mikrofon nasıl sizce discordda arkadaşlarla konuşamayacak kadar kötümüErkek adam cebini düşünür
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada nova 7 ve arctis 9 ile beraber kullanıyorum 3ü arasındaki farkı fark eden daha olmadı. Ses yüksekliği ve netliği oldukça iyi. Şarjı da baya bi gidiyo. Almayı düşünen varsa ***** ***** konuşanları dinlemeden koşarak alsın bu fiyat bandındaki en iyilerden birisi denediğim.
Oyunda ses kasmada nasıl performans veriyor. Cloud II kullanıyorum, ses kasmada gayet iyi nokta yer veriyor, ses kasmada yeterliyse kablosuz old için almayı düşünüyorum, PembesiniErkek adam cebini düşünür
Bu arada nova 7 ve arctis 9 ile beraber kullanıyorum 3ü arasındaki farkı fark eden daha olmadı. Ses yüksekliği ve netliği oldukça iyi. Şarjı da baya bi gidiyo. Almayı düşünen varsa ***** ***** konuşanları dinlemeden koşarak alsın bu fiyat bandındaki en iyilerden birisi denediğim.
Mikrofonu kötü değil şimdiye kadar kimseden bu yönde bi şikayet duymadım. Bu mikrofon kötü mevzusu nerden çıktıhocam mikrofon nasıl sizce discordda arkadaşlarla konuşamayacak kadar kötümü
Cloud 2 kullanmadığım için karşılaştıramam ama ben performansından oldukça memnunum herhalde bir sıkıntı yaşamadımOyunda ses kasmada nasıl performans veriyor. Cloud II kullanıyorum, ses kasmada gayet iyi nokta yer veriyor, ses kasmada yeterliyse kablosuz old için almayı düşünüyorum, Pembesini
Barracuda X'den geçmek istiyorum. Mikronun dahili olması benim gibi aynı zamanda iş için kullananlara büyük rahatlık sağlıyor. Fakat ürün yorumlarında ve YouTube'daki incelemelerde mikrofonu için kötü yorumlar var. Mikrofon kötü mevzusu bu şekilde yayılmış olabilir. Sizin mikrofon konusunda tecrübeniz iyi ise sipariş vermek istiyorum.Mikrofonu kötü değil şimdiye kadar kimseden bu yönde bi şikayet duymadım. Bu mikrofon kötü mevzusu nerden çıktı
Cloud 2 kullanmadığım için karşılaştıramam ama ben performansından oldukça memnunum herhalde bir sıkıntı yaşamadım
Mikrofon konusunda incelemelerde kötü olduğu belirtilmiş. Sizin yakından deneme şansınız oldu mı?mikrofonu kötü değil çok kötü aşırı kötü
Ben 7 aydır kullanıyorum. Nova 7 ve arctis 9 um da var zaman zaman onları da kullanıyorum. Barracudaya geçtiğimde kimse sesin niye böyle , ne dediğin anlaşılmıyor falan filan demedi. Kendim de başka bilgisayardan sesini dinledim oldukça normaldi. Beklentiniz harici bir masaüstü mikrofon kalitesiyse onu zaten karşılamaz ama dahili bir kulaklık mikrofonu olarak oldukça iyi.Barracuda X'den geçmek istiyorum. Mikronun dahili olması benim gibi aynı zamanda iş için kullananlara büyük rahatlık sağlıyor. Fakat ürün yorumlarında ve YouTube'daki incelemelerde mikrofonu için kötü yorumlar var. Mikrofon kötü mevzusu bu şekilde yayılmış olabilir. Sizin mikrofon konusunda tecrübeniz iyi ise sipariş vermek istiyorum.
Mikrofon konusunda incelemelerde kötü olduğu belirtilmiş. Sizin yakından deneme şansınız oldu mı?
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Harici bir masaüstü mikrofon kalitesi beklentim yok. Elinizdeki Nova 7 ve arctis 9 yerine bunu kullandığınızda karşınızdakilerden şikayet almamanız benim için oldukça önemli bir kriter.Ben 7 aydır kullanıyorum. Nova 7 ve arctis 9 um da var zaman zaman onları da kullanıyorum. Barracudaya geçtiğimde kimse sesin niye böyle , ne dediğin anlaşılmıyor falan filan demedi. Kendim de başka bilgisayardan sesini dinledim oldukça normaldi. Beklentiniz harici bir masaüstü mikrofon kalitesiyse onu zaten karşılamaz ama dahili bir kulaklık mikrofonu olarak oldukça iyi.