Neler Yeni

🔥İndirim JBL 510BT KABLOSUZ KULAKLIK 🔥1.100 TL

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Osman
Rezalet bir cihaz. İki yanına JBL damgası basılarak tamamen pazarlama stratejisi ile piyasaya sürülmüş, Piranha'dan hallice.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Fettah Özalp

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Yakup Bolat
referalden para kazancam diye sacma sapan çöp kulaklıkları sıcak fırsata atmayı biliyon ama hayırlı forumlar sana da
Para mı kazaniyormusum bsuxbausb aplikasyon kullandığım için linkler öyle olmasın 😅
Bu forumda ne ürünler aldırdım ben insanlara vatan ,medimarkt,pckolik,itopya para için link atsam bu firmaların linklerini atmam 3.999 TL'ye daha 2 gün once watch 6 aldı millet sayemde sen bilmezssin tabi bunları

Foruma 5 saat önce katılan adam gelmiş bana ahkam kesiyor 😅
Burada herkesin keyfine göre ürün atmıyoruz "İNDİRİMDE OLAN ÜRÜNLERİ" atıyoruz ürünü alıp almamak senin kararın araştırıp alabilirsin kalitesizsse bak geç zor bişey değil bizde her attığımız ürünü tavsiye olarak atmiyoruz forumda kullanan arkadaşlar yorum yapıyor insanlar ona göre alıp almayacağına karar veriyor.

morminder

80+
Para mı kazaniyormusum bsuxbausb aplikasyon kullandığım için linkler öyle olmasın 😅
Bu forumda ne ürünler aldırdım ben insanlara vatan ,medimarkt,pckolik,itopya para için link atsam bu firmaların linklerini atmam 3.999 TL'ye daha 2 gün once watch 6 aldı millet sayemde sen bilmezssin tabi bunları

Foruma 5 saat önce katılan adam gelmiş bana ahkam kesiyor 😅
Burada herkesin keyfine göre ürün atmıyoruz "İNDİRİMDE OLAN ÜRÜNLERİ" atıyoruz ürünü alıp almamak senin kararın araştırıp alabilirsin kalitesizsse bak geç zor bişey değil bizde her attığımız ürünü tavsiye olarak atmiyoruz forumda kullanan arkadaşlar yorum yapıyor insanlar ona göre alıp almayacağına karar veriyor.
nice try diddy

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
abbas
satıcısı hb değil bu ürün piyasadaki en çok çakma bulunan ürünlerden, 1 tane orijinali varsa 10 tane çakması var almayın bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,201
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom