Neler Yeni

Mouse öneri 2300tl

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
en az dubai çikolatası kadar abartılan 159PRO'yu bir kenara bırakıp daha yerelleşmiş, akıllarda kalıcı bir model bakabilirsin. Razer'ın güzel modellerini bulacağını düşünüyorum. belediye dağıtıyormuş gibi herkes aj159pro ve aula f75 öneriyor bu nedir arkadaş :D

googol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
googol
en az dubai çikolatası kadar abartılan 159PRO'yu bir kenara bırakıp daha yerelleşmiş, akıllarda kalıcı bir model bakabilirsin. Razer'ın güzel modellerini bulacağını düşünüyorum. belediye dağıtıyormuş gibi herkes aj159pro ve aula f75 öneriyor bu nedir arkadaş :D
razerı nne kadar ıyı oldugunu bılyıoru mfakat mouse tasarımının g pro gibi veya ona benzer mouselar gibi almayı tercih ediyorum başka öneriniz var mıdır?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
razerı nne kadar ıyı oldugunu bılyıoru mfakat mouse tasarımının g pro gibi veya ona benzer mouselar gibi almayı tercih ediyorum başka öneriniz var mıdır?
tasarımı çok benzer olan aj139 var ama ne kadar olduğunu bilmiyorum.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Shoto Todoroki

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Shoto Todoroki
baydı artık. cümle alem biliyor ve her bütçeye illa ki bu mouse'yi öneriyorlar gereğinden fazla abartılıyor
Daha fazla abartılması lazım hocam. o fiyata takılmadan 8000 hz veren 3950 sensörlü mouse yok. mavisi ve turuncusunda 1-2 kronik sorun var galiba ama siyah da hiçbir şey yok.

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre Küçük
niye önermesin?
Arkadaşım almıştı bugün denedim içerisindeki sensor çip vs her ne kadar kağıt üzerinde iyi olsa da eldeki hissiyatı ucuz 5tl bimden alınan çin malı ürünlerden farkı yok : D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım almıştı bugün denedim içerisindeki sensor çip vs her ne kadar kağıt üzerinde iyi olsa da eldeki hissiyatı ucuz 5tl bimden alınan çin malı ürünlerden farkı yok : D
Yanlış örnek vermişim ucuz 5tlye alınan çin malı zaten 🤣 Plastik hissiyatı çok kötü kısacası

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Erdem çay
Razer cobra pro wireless elinize uyarsa bi düşünün

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Shoto Todoroki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış örnek vermişim ucuz 5tlye alınan çin malı zaten 🤣 Plastik hissiyatı çok kötü kısacası
katılmıyorum hissiyatı gayet güzel bi kaç tane mouse deneyimledim vxe mad r dahil. hissiyatı vxe mad r a gayet yakın.Ayrıca sadece kağıt üzerinde değil performansıda bi o kadar iyi çip ve sensörün. mouse sorunsuzsa özellikle siyah apex en sağlamları çıktı söylencek söz yok mouse a.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,238
Üyeler
161,256
Son üye
huseyinbaykal
Top Bottom