Mouse öneri 2300tl

en az dubai çikolatası kadar abartılan 159PRO'yu bir kenara bırakıp daha yerelleşmiş, akıllarda kalıcı bir model bakabilirsin. Razer'ın güzel modellerini bulacağını düşünüyorum. belediye dağıtıyormuş gibi herkes aj159pro ve aula f75 öneriyor bu nedir arkadaş :D

en az dubai çikolatası kadar abartılan 159PRO'yu bir kenara bırakıp daha yerelleşmiş, akıllarda kalıcı bir model bakabilirsin. Razer'ın güzel modellerini bulacağını düşünüyorum. belediye dağıtıyormuş gibi herkes aj159pro ve aula f75 öneriyor bu nedir arkadaş :D
razerı nne kadar ıyı oldugunu bılyıoru mfakat mouse tasarımının g pro gibi veya ona benzer mouselar gibi almayı tercih ediyorum başka öneriniz var mıdır?

razerı nne kadar ıyı oldugunu bılyıoru mfakat mouse tasarımının g pro gibi veya ona benzer mouselar gibi almayı tercih ediyorum başka öneriniz var mıdır?
tasarımı çok benzer olan aj139 var ama ne kadar olduğunu bilmiyorum.

baydı artık. cümle alem biliyor ve her bütçeye illa ki bu mouse'yi öneriyorlar gereğinden fazla abartılıyor
Daha fazla abartılması lazım hocam. o fiyata takılmadan 8000 hz veren 3950 sensörlü mouse yok. mavisi ve turuncusunda 1-2 kronik sorun var galiba ama siyah da hiçbir şey yok.

niye önermesin?
Arkadaşım almıştı bugün denedim içerisindeki sensor çip vs her ne kadar kağıt üzerinde iyi olsa da eldeki hissiyatı ucuz 5tl bimden alınan çin malı ürünlerden farkı yok : D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım almıştı bugün denedim içerisindeki sensor çip vs her ne kadar kağıt üzerinde iyi olsa da eldeki hissiyatı ucuz 5tl bimden alınan çin malı ürünlerden farkı yok : D
Yanlış örnek vermişim ucuz 5tlye alınan çin malı zaten 🤣 Plastik hissiyatı çok kötü kısacası

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış örnek vermişim ucuz 5tlye alınan çin malı zaten 🤣 Plastik hissiyatı çok kötü kısacası
katılmıyorum hissiyatı gayet güzel bi kaç tane mouse deneyimledim vxe mad r dahil. hissiyatı vxe mad r a gayet yakın.Ayrıca sadece kağıt üzerinde değil performansıda bi o kadar iyi çip ve sensörün. mouse sorunsuzsa özellikle siyah apex en sağlamları çıktı söylencek söz yok mouse a.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,895
Üyeler
187,747
Son üye
DiciestTunic
Geri